20%

Amplificator integrat DENON PMA-600NE BLACK

2.19999 RON (TVA inclus) 2.74999 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU PMA600NEBKE2

- Livrare 3-5 zile

- Plata în rate fără dobânda cu cardul de cumpărături

Descriere

  • *Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.*
  • Fiind compania audio definitorie din Japonia, Denon a făcut eforturi mari pentru a elimina interferențele și a menține o calitate excepțională a sunetului în aproape fiecare aspect al noii serii 600. Amplificatorul integrat PMA-600NE este proiectat cu tehnologia de amplificare a puterii Denon Advanced High Current (AHC) cu un singur circuit push-pull, oferind 70 de wați de putere pe canal (4ohm, 1kHz, THD 0,7%, 2 canale). Similar cu componentele Hi-Fi din seriile Denon 800 și 1600, PMA-600NE dispune de conectivitate digitală, inclusiv streaming prin Bluetooth, susținută de un convertor digital-analogic pe 24 biți/192 kHz, care face ca fișierele digitale de streaming să sune uimitor.
  • Niciun produs nu părăsește fabrica Denon până când nu are sigiliul de aprobare Sound Master, pentru care echipa noastră din Japonia ascultă meticulos fiecare produs pentru a se asigura că vocea și calitatea construcției sunt în concordanță cu celelalte produse Denon din seria New Era, a declarat Shinichi Yamauchi, maestru de sunet la Denon. Noile produse din seria 600 au același sunet Denon precis, curat și puternic, deoarece au același concept de inginerie Hi-Fi, inclusiv componente avansate, circuite, amplificare și layout ca și alte produse Hi-Fi Denon. Aspectul estetic general, calitatea sunetului și integritatea designului PMA-600NE sunt de neegalat la acest preț.
  • Pentru a asigura o gamă dinamică largă, inginerii Denon au selectat cu atenție fiecare componentă și au construit circuitul amplificatorului pentru a asigura un răspuns în frecvență de până la 100 kHz. Transformatorul principal de putere are fire spiralate separate pentru circuitele audio și de control, precum și un microprocesor integrat care dispune de un mod de oprire. Modul analogic selectabil de către utilizator permite amplificatorului să funcționeze ca un amplificator pur analogic prin dezactivarea intrărilor digitale, precum și a Bluetooth-ului. Evitarea influențelor digitale de înaltă frecvență asupra selecției analogice oferă ascultătorilor sursele lor analogice preferate cu o claritate și fidelitate muzicală neinhibată.
  • Pentru a minimiza vibrațiile și efectele mediului înconjurător, PMA-600NE dispune de o construcție mecanică directă a sunetului și de șasiul său proprietar Signal Level Divided Construction (SLDC) pentru a se asigura că doar nuanțele adevărate și intenționate ale muzicii sunt amplificate și transmise.
  • PMA-600NE dispune de cinci intrări analogice, inclusiv o intrare MM Phono cu un nou circuit de egalizare cu câștig ridicat, streaming wireless Bluetooth, două intrări optice și o intrare coaxială.

Detalii

SKU
PMA600NEBKE2
Categorii
Brand
CATEGORIE
AMPLIFICATOARE
TIP
AMPLIFICATOARE HOME CINEMA
Culoare
Black
EAN
4951035070956

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Viziteaza site-ul Gps-Auto.ro pe ShopMania Sigla Visa Sigla Visa