Boxa ATMOS WILSON RAPTOR X BLACK

37999 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU RAPTORXBLACK

- Livrare 3-5 zile

- Plata în rate fără dobânda cu cardul de cumpărături

Descriere

 • Raptor X este o boxă care completează sistemele home cinema avansate, creând o dimensiune suplimentară a sunetului care are un impact semnificativ asupra experienței datorită stratului său de înălțime. În acest fel, efectele din filmele de acțiune dinamice, în care oamenii și obiectele sunt adesea în mișcare intensă, creează o impresie mai puternică de a fi în centrul acțiunii.
 • Raptor X este, de asemenea, o boxă foarte versatilă. Acesta poate fi utilizat în sistemele cinematografice care utilizează coloane sonore de film codificate Atmos, Audo-3D sau DTS-X și este un partener excelent pentru receptoarele AV multicanal de marcă. De asemenea, poate fi utilizat ca difuzor de perete în sistemele stereo sau ca element de înaltă calitate al sistemelor de difuzare PA (Public Announcement), de exemplu, în locuri publice.
 • Designul trunchiat și înclinat al difuzorului Raptor X îl face ideal pentru aplicații în care se dorește reflectarea sunetului. În sistemele moderne cu mai multe canale, acesta poate fi atârnat pe perete sau poate fi plasat direct pe difuzoarele frontale de podea ale unui sistem home cinema, de unde va fi sursa perfectă a semnalului de nivel de înălțime. Aceste difuzoare pot fi utilizate atât cu difuzoare din aceeași serie Raptor, cum ar fi Raptor 7, cu care se potrivesc perfect din punct de vedere al designului și stilului, dar și cu difuzoare de alte mărci, la care se poate aplica cu succes designul minimalist al cabinetului negru.
 • Elementele de design pe care Raptor X le împarte cu ceilalți frați din familia Raptor. Veți găsi aceeași atenție la calitatea celor mai bune materiale și componente de construcție acustice și electrice din clasa întâi. Deci, există terminale cu șuruburi sigure, acoperite cu aur, pentru un contact sigur cu cablul. Acestea au fost poziționate astfel încât, oriunde ar fi amplasate, să nu reprezinte o provocare pentru ascultător, dar să nu fie vizibile în condiții normale de utilizare. Există, de asemenea, grilaje realizate din țesătură neutră din punct de vedere acustic, de culoare neagră, pentru a masca elementele tehnice ale designului.
 • În centrul sistemului se află un tweeter cu dom moale de 1" și un driver de bas/mediu de 5". Ca și în cazul altor difuzoare Raptor, și aici se folosesc bobine mobile din aluminiu, care, la niveluri ridicate de volum, asigură o protecție eficientă împotriva supraîncălzirii difuzoarelor.
 • Schema de culori a finisajului este, de asemenea, perfect în concordanță cu celelalte modele ale seriei Raptor, adică culori clasice - alb și negru, subliniind aspectul elegant și nu deranjează estetica sălii de ascultare.
  • - difuzoare cu strat de înălțime universală, în perete sau peste coloană
  • - puterea recomandată a amplificatorului AV 25 - 100 W
  • - răspuns în frecvență: 80 - 20 000 Hz
  • - sensibilitate (1,83V/1m): 83 dB
  • - impedanță: 4 - 8 Ω
  • - tweeter: 1" (2,5 cm) tweeter cu cupolă moale
  • - Woofer/midrange: 4" (10,1 cm)

  Detalii

  SKU
  RAPTORXBLACK
  Categorii
  Brand
  CATEGORIE
  BOXE/SUBWOOFERE
  TIP
  BOXE DE PERETE PASIVE
  Culoare
  Black
  Gama
  RAPTOR
  EAN
  5903402874000

  Ce spun clientii

  Detii sau ai utilizat produsul?
  Posteaza review
  Viziteaza site-ul Gps-Auto.ro pe ShopMania Sigla Visa Sigla Visa