34%

Boxa centru GOLDENEAR SUPERCENTER X, 45Hz-35kHz, eficienta 90dB

2.99999 RON (TVA inclus) 4.56599 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU SOUNDON29506

Descriere

Seria de boxe centrale SuperCenter - Prezentare
 

SuperCenters de la GoldenEar Technology sunt difuzoare de performanta ridicata, adecvate pentru sisteme de tip Cinema Acasa de cea mai inalta calitate. Sunt concepute pentru a completa si a se potrivi perfect cu difuzoarele noastre Triton Towers si Aon Bookshelf, atat sonic, cat si cosmetic. Designul lor industrial sofisticat este atat atractiv cat si functional, pe de o parte minimizand dimensiunile aparente, cat si imbunatatind performantele acustice ale acestora.

Aceste modele de boxe pentru canalul central incorporeaza un o matrice D’Appolito din două difuzoare de medii joase cu bataie lunga de 13.33cm (patru in cazul modelului XXL), care inconjoara unul dintre tweeter-urile noastre impaturite de inalta viteza  (HVFR). Difuzoare de 13.33cm incorporeaza suporturi turnate de tip picior de paianjen pentru rigiditate si reflexie interna minima, precum si conurile noastre unice multi-vaned phase plugs (MVPP), pentru a reduce interferentele de propagare a undelor transversale. De asemenea, folosesc radiatoare planare quadratice, cuplate la presiune, care extind raspunsul in frecventa joasa si oferă difuzorului de medii joase o incarcare si amortizare acustica ideala. Intrucat radioatorele pasive montate in varf prezinta o undă de presiune de frecventa joasa, acestea necesita doar un centimetru sau doua de degajare deasupra lor, astfel incat sa poata fi plasate in dulapuri / mobilier de perete, (intotdeauna pozitionati difuzorul in fata deschiderii pentru cele mai bune performante).

Din punct de vedere sonic, SuperCenter ofera aceeasi calitate a sunetului real, extrem de detaliata, de inalta rezolutie, neteda, deschisa, ca si faimoasele noastre centrale SuperSat, dar cu o extensie suplimentara de frecventa joasa si o mai mare capacitate de manipulare a puterii pentru o mai mare gama dinamica si impact.

 


SuperCenters
 

 

 

Modelul SuperCenter X

Cel mai mic model SuperCenter este o boxa de canal central uimitor de compacta. SuperCenter X incorporeaza un radiator planar de frecvente joase de 17.78cm x 25.4cm, pentru o performanta surprinzator de completa folosind o carcasăa de dimensiuni modeste. SuperCenter X are dimensiunea si performanta ideala pentru sistemul de Cinema Acasa sau camera de familie de dimensiuni tipice.

Apasati aici pentru a citi Brosura (ENG)
  SPECIFICATII TEHNICE:


Brosura Goldenear Supercenters : Descarca
Setari si sfaturi de configurare produse GOLDENEAR : Descarca

Detalii

SKU
SOUNDON29506
Categorii
CATEGORIE
BOXE/SUBWOOFERE
TIP
BOXE CENTRALE PASIVE
Garantie
24 luni

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Viziteaza site-ul Gps-Auto.ro pe ShopMania Sigla Visa Sigla Visa