Cablu alimentare Audioquest BLIZZARD C13, DBS Black, 3m

5.99900 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU SOUNDON30332

- Livrare 3-5 zile

- Plata în rate fără dobânda cu cardul de cumpărături

Descriere

Cablu de alimentare cu curent alternativ cu 3 poli cu nivel redus de zgomot / disipare de zgomot

Conductori cu suprafata perfecta de cupru + (PSC +)
Conductorii adevarati concentrici reduc la minimum interactiunea firelor si confuzia magnetica
Tehnologie de disipare a zgomotului la sol (brevetul SUA nr. 9.373.439)
ZERO: Nicio impedanta caracteristica
Sistem de polarizare dielectrica 72VDC (brevet SUA nr. 7.126.055)
Conductori directionati


CARACTERISTICI
CONDUCTORI PSC + CONCENTRICE ADEVARATE DE INALTA PURITATE
Blizzard foloseste numai cuprul nostru cel mai pur: 100% Perfect-Surface Copper + (PSC +). Atat geometria superioara a metalului, cat si cea a conductorilor reduc foarte mult distorsiunea de intermodulare tranzitorie (TIM) care oboseste urechea.

GND (DISIPARE CU Zgomot la sol)
Cablurile de impamantare AC asigura protectie impotriva defectelor la cablarea curentului, dar actioneaza si ca antene. Astfel, acestea sunt supuse zgomotului indus de frecventa radio (RF). Acest zgomot RF ocoleste sursele de alimentare ale componentelor si este de obicei cuplat direct in cele mai sensibile circuite audio / video ale unui sistem. Disiparea la zgomot la sol (GND) patentata de AudioQuest reduce foarte mult aceasta distorsiune, producand niveluri fara precedent de disipare a zgomotului pe cea mai larga latime de banda (gama) de frecvente radio posibile. Topologia noastra de circuite unice utilizeaza o matrice de anulare a fazei in mod comun, in concordanta cu materiale dielectrice proprietare, care asigura o filtrare liniara diferentiala suplimentara. (Brevet SUA nr. 9.373.439)

SISTEM DIIELECTRIC-BIAS CU CAPTA DE RADIO-FRECVENTA NIVEL NEGRU (DBS)
Toata izolatia este, de asemenea, un dielectric ale carui proprietati electrice afecteaza integritatea semnalului. Cand izolatia este impartiala, implicarea dielectrica (absorbtia si eliberarea neliniara a energiei inapoi in fluxul de semnal) determina cantitati diferite de intarziere (schimbare de faza) pentru diferite frecvente si niveluri de energie, ceea ce reprezinta o problema semnificativa pentru foarte mult timp. audio sensibil multi-octave. DBS-ul multi-brevetat al AudioQuest creeaza un camp electrostatic puternic, stabil, care satureaza si polarizeaza (organizeaza) moleculele izolatiei. Acest lucru minimizeaza intarzierile neliniare, rezultand un sunet mai clar care iese dintr-un fundal „mai negru”. Includerea unei capcane RF (o tehnologie dezvoltata pentru seria de produse electrice AudioQuest Niagara) in pachetul de baterii DBS reduce si mai mult zgomotul de frecventa radio. Pachetele de baterii DBS vor dura multi ani. Un buton de testare si un LED permit verificarea ocazionala a bateriei.

TRANSFER IN CURENT INALT COMPRIMAT
In timp ce multe cabluri de alimentare cu curent alternativ prezinta o rezistenta redusa la curent continuu pentru a satisface cererea de curent mare, impedanta caracteristica a unui cablu este, de asemenea, cruciala pentru performante optime. Spre deosebire de majoritatea cablurilor de curent alternativ care constrang sau comprima un tranzitoriu provocat de audio, cablurile de curent alternativ AudioQuest combina rezistenta redusa la curent continuu si impedanta caracteristica ZERO (fara) pentru a furniza tranzitorii necomprimati de inalta curent la cerere.

DIRECTIONALITATE
Toate suvitele sau conductorii metalici trageti au o structura de cereale nesimetrica si, prin urmare, directionala. AudioQuest controleaza variatia de impedanta RF rezultata, astfel incat zgomotul sa fie drenat de unde va provoca distorsiuni. Directia corecta este determinata de ascultarea fiecarui lot de conductoare metalice utilizate in fiecare cablu audio AudioQuest. Cand este cazul, sagetile sunt marcate clar pe conectori pentru a asigura o calitate superioara a sunetului. Pentru majoritatea modelelor de cablu AQ, sagetile nu numai ca indica directia care optimizeaza directionalitatea metalului ca parte a disiparii zgomotului, ci indica si atasarea nesimetrica a ecranului si a GND pentru a optimiza performanta sistemului complet.
 
 

Detalii

SKU
SOUNDON30332
Brand
Garantie
24 luni

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Viziteaza site-ul Gps-Auto.ro pe ShopMania Sigla Visa Sigla Visa