Cablu alimentare Audioquest HURRICANE Source C15, DBS Carbon,1.5m

8.99900 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil doar la comanda
Cod produs - SKU SOUNDON30306

- Livrare 3-5 zile

- Plata în rate fără dobânda cu cardul de cumpărături

Descriere

Cablu de Alimentare AC  3 Poli cu Impedanta-Scazuta si Disipare a zgomotului de retea
  • Conductori Solizi de tip Curpu cu Suprafata Perfecta+ (CSP+)
  • Optimizat pentru componente de tip sursa: DAC, CD Player, BLU-RAY Player, Streamer
  • Tehnologie de disipare a zgomotului la masa (US Patent # 9,373,439)
  • ZERO (Fara) Impedanta caracteristica (50Hz – 1MHz)
  • Sistem Polarizare Dielectrica cu Capcana de zgomot RF
  • Conductori controlati pe directie

Curentul Alternatic (AC) este departe de a fi o sursa de putere perfecta. Tehnologia AC este batrana mai bine de un secol si nu a fost niciodata conceputa pentru a multumi standardele exacte ale componentelor cu rezolutie inalta audio-video din acest moment. Zgomotul AC este prezent la sursa si apoi exacerbat de zgomotul indus al radio frecventelor (culese de catre cablul de alimentare AC) si cuplat la sursele de alimentare ale componentelor si de circuitul la masa. Acest aspect provoaca distorsiuni si pierderi de semnal de nivel scazut prin "efectul de mascare". Majortiatea cablurilor de alimentare AC si regeneratoarele si conditionatoarelor de putere, desi utile pana la un punct, sunt pur si simplu neputincioase.

Nota: Cablul de alimentare AudioQuest Hurricane/Source AC nu este potrivit pentru folosirea cu conditionatoare si regeneratoare de putere AC, transformatoare de izolatie, baterii de rezerva, precum si cu orice amplificator de putere, sub-woofer amplificat, boxe active, receiver sau amplificator integrat (indiferent daca este pe tuburi, solid state sau digital). Aceste produse vor avea nevoie de un RMS si o putere tranzienta de curent mai mare. In situatii extreme, pot suferi de performante sczue si/sau sa prezinte un hazard electric, depasind capacitatea maxima de curent ce o poate transporta acest model de cablu. Pentru acest tip de aplicatii, noi recomandam folosirea modelului Hurricane - Curent Inalt de la AudioQuest. 
 

GND-TECH (DISIPAREA ZGOMOTULUI LA MASA)
 

Cablurile de masa AC ofera protectie dar in acelasi timp se comporta si ca niste antene. Prin urmare, ele sunt predispuse sa induca zgomot de tip radio-frecventa (RF). Acest zgomot RF trece dincolo de sursele de putere ale componentelor si este in mod tipi cuplat direct in circuitele audio/video cele mai sensibile ale sistemului. Disiparea Zgomotului la Masa, patentata de catre AudioQues reduce in mod semnificativ distorsiunile, detinand un nivel superior de disipare a zgomotului pe cea mai larga banda posibila de frecvente radio. Topologia unica a circuitului nostru foloseste o matrice de anulare a fazei, impreuna cu materiale dielectrice proprietare ce ofera o filtrare aditionala liniara diferentiala. (US Patent # 9,373,439)

 

CONDUCTORI DE CUPRU CU SUPRAFATA PERFECTA+ (PSC+)
 

Conductorii solizi impiedica interactiunea electrica si cea magnetica dintre interactiunea dintre catenele electrice si magnetice, surse majore de denaturare. Calitatea suprafetei este critica, deoarece un conductor poate fi considerat ca un ghidaj pentru sina atat pentru campurile dintr-un conductor, cat si pentru campurile magnetice care se extind in afara conductorului. Suprafata uluitor de neteda si pura a tuturor metalelor cu suprafata perfecta de la AudioQuests aproape elimina duritatea si creste mult claritatea in comparatie cu materialele mai slabe. Cuprul cu suprafata perfecta de inalta puritate minimizeaza in continuare distorsiunea cauzata de granitele granulelor, care exista in orice conductor de metal, aproape eliminand asprimea si oferind o crestere a claritatiiiîn comparatie cu OFHC, OCC, 8N si alte tipuri de cupru.

 

DIELECTRIC 72V CUSISTEM CAPCANA PENTRU RADIO FRECVENTE PE BAZA DE CARBON (DBS)
 

Toata izolatia este, de asemenea, un dielectric ale carui proprietati electrice afecteaza integritatea semnalului. Cand izolata este impartiala, implicarea dielectrica (absorbtia si eliberarea neliniară a energiei in fluxul semnalului) determina cantitat diferite de intarzieri de timp (schimbare de faza) pentru frecvente si niveluri de energie diferite, ceea ce reprezinta o problema semnificativa pentru un sunet multi-octava foarte sensibil sensibil in timp. DBS-ul multi-patentat al AudioQuest creeaza un camp electrostatic puternic si stabil, care satura si polarizează (organizeaza) moleculele izolarii. Acest lucru reduce la minimum intarzierile de timp neliniare, ceea ce duce la un sunet ce reiese mai clar dintr-un fundal „mai negru”. Includerea unei capcane RF (o tehnologie dezvoltata pentru seria de produse audio Niagara de la AudioQuest) in pachetul de baterii DBS reduce si mai mult zgomotul cu frecventa radio. Pachetele de baterii DBS vor dura multi ani. Un buton de testare si un LED permit verificarea ocazionala a bateriei. (DBS, US Pat #s 7,126,055 & 7,872,195 B1)
 

DIRECTIONALITATE

Toate suvitele sau conductorii metalici trasi au o structura de granulara asimetrica si, prin urmare, directionala. AudioQuest controleaza variatia de impedanta RF rezultata, astfel incat zgomotul sa fie drenat din zona unde ar provoca distorsiuni. Directia corecta este determinata de ascultarea fiecarui lot de conductorii metalici utilizati in fiecare cablu audio AudioQuest. Cand este cazul, sagetile sunt marcate clar pe conectori pentru a asigura o calitate superioara a sunetului. Pentru majoritatea modelelor de cablu AQ, sagetile nu numai ca indica directia care optimizeaza directionalitatea metalului ca parte a disiparii zgomotului, ci indica si atasarea nesimetrica a ecranului si a GND pentru a optimiza performanta sistemului complet.


Detalii

SKU
SOUNDON30306
Brand
Garantie
24 luni

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Viziteaza site-ul Gps-Auto.ro pe ShopMania Sigla Visa Sigla Visa