Cablu alimentare Audioquest NRG Z2, IEC C7, 2m

1.33900 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU AUDHC-AQ-NRGZ2EU02

- Livrare 3-5 zile

- Plata în rate fără dobânda cu cardul de cumpărături

Descriere

Cablu de alimentare cu 2 poli cu distorsiune redusă

• Cupru cu suprafata perfecta (PSC +) cu fire de scurgere placate cu argint
• Fundal silentios si comportament minim al circuitului activ din cauza conductoarelor si a ecranelor controlate prin directie
• Impedanta caracteristica ZERO (fara) (transfer de curent necomprimat)

PROVOCAREA: Oricat de perfecta este o sursa de curent alternativ, distorsiunea se adauga in orice cablu de curent alternativ. Chiar si cele mai sofisticate filtre si surse de alimentare nu pot elimina aceasta distorsiune de intermodulare tranzitorie (TIM), deoarece zgomotul indus de RF moduleaza semnalul audio / video de nivel scazut.

SOLUȚIA: Cablurile NRG-Z2 utilizeaza suvite cu suprafata perfecta de cupru + (PSC +) controlate pe directie intr-un aranjament semi-solid al conductorului concentric in care suvitele sunt ambalate mai strans si nu schimba niciodata pozitia in pachet. Aceasta constructie reduce semnificativ distorsiunea interactiunii firului. Conductorii PSC + cu suprafata neteda si neteda minimizeaza distorsiunile cauzate de limitele granulelor care exista in orice conductor metalic.

In plus, conductorii de scut placati cu argint, controlati pe directie, de la NRG-Z2 scurg eficient zgomotul RF de la linie si scuturile neutre la masa prin intermediul celui de-al treilea pin „de masa”. Rezultatul net este puternic, dinamic si captivant!

 

CARACTERISTICI:
 

CONDUCTORI DE CUPRU CU SUPRAFATA PERFECTA+ (PSC+)
 

Conductorii cu suprafata perfecta si uimitor de neteda si pura minimizeaza distorsiunile cauzate de limitele granulelor si discontinuitatile suprafetei care exista in orice conductor metalic.
 

TEHNOLOGIE ZERO: FARA IMPEDANTA CARACTERISTICA
 

In timp ce multe cabluri de alimentare cu curent alternativ prezinta o rezistenta redusa la curent continuu pentru a satisface cererea de curent mare, impedanta caracteristica a unui cablu este, de asemenea, cruciala pentru performante optime. Spre deosebire de majoritatea cablurilor de curent alternativ care constrang sau comprima un tranzitoriu provocat de audio, cablurile de curent alternativ AudioQuest combina rezistenta continua redusa si impedanta caracteristica zero (fără) pentru a furniza tranzitorii necomprimati la cerere.
 

SARME DE SCURGERE PLACATE CU ARGINT

Conductorii de ecranare placate cu argint controlate prin directie dreneaza eficient zgomotul RF de la linie si ecranele neutre la masa prin intermediul celui de-al treilea pin „de masa”. Rezultatul net este puternic, dinamic si captivant.


 

CONDUCTORI CONCENTRICI SEMI-SOLIZI

In topologia noastra de conductoare concentrice semi-solide, suvitele sunt ambalate mai strans si nu schimba niciodata pozitia in pachet, reducand semnificativ distorsiunea interactiunii suvitelor.


 

CONDUCTORI CONTROLATI PE DIRECTIE

Un aspect fundamental al tehnologiei polifacetice de disipare a zgomotului AudioQuest: conductorii controlati pe directie asigura ca zgomotul indus este disipat si drenat corespunzator.


Detalii

SKU
AUDHC-AQ-NRGZ2EU02
Brand
Garantie
24 luni

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Viziteaza site-ul Gps-Auto.ro pe ShopMania Sigla Visa Sigla Visa