Cablu alimentare Audioquest NRG Z3, IEC C13, 2m

1.79900 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU AUDHC-AQ-NRGZ3EU02

- Livrare 3-5 zile

- Plata în rate fără dobânda cu cardul de cumpărături

Descriere

Cablu de alimentare cu 3 poli cu distorsiune redusă
 

• Cupru cu suprafață perfectă (PSC) cu fire de scurgere placate cu argint
• Fundal silentios si comportament minim al circuitului activ din cauza disiparii zgomotului la sol (GND) (brevetul SUA nr. 8,988,168)
• Impedanta caracteristica ZERO (fara) (transfer de curent necomprimat)

 

PROVOCAREA: Oricat de perfecta este o sursa de curent alternativ, distorsiunea este adaugata in orice cablu de curent alternativ. Chiar si cele mai sofisticate filtre si surse de alimentare nu pot elimina aceasta distorsiune de intermodulare tranzitorie (TIM), deoarece zgomotul indus de RF moduleaza semnalul audio / video de nivel scazut.
 

SOLUTIA: Cablurile NRG-Z3 utilizeaza suvite din cupru cu suprafata perfecta (PSC) controlate pe directie intr-un aranjament de conductoare concentrice semi-solide cu 7 suvite, in care suvitele sunt ambalate mai strans si nu schimba niciodata pozitia in pachet. Aceasta constructie reduce semnificativ distorsiunea interactiunii firului. Conductorii puri PSC cu suprafata neteda minimizeaza distorsiunea cauzata de limitele granulelor care exista in orice conductor metalic.
 

NRG-Z3’s GND (Ground-Noise Dissipation) si conductorii de scut, placati cu argint, controlati pe directie, dreneaza eficient zgomotul RF de la linie si scuturile neutre la masa prin intermediul celui de-al treilea pin „de masa”. In plus, matricea de anulare a fazei in mod comun a NRG-Z3 ofera o filtrare diferentiala liniara suplimentara. Rezultatul net este puternic, dinamic si captivant!CARACTERISTICI
 

CONDUCTORI DE CUPRU CU SUPRAFATA PERFECTA (PSC)

Conductorii procesati PSC uimitor de netezi si puri minimizeaza distorsiunile cauzate de limitele granulelor si discontinuitatile suprafetei care exista in orice conductor metalic.

 

TEHNOLOGIE ZERO: FARA IMPEDANTA CARACTERISTICA
 

In timp ce multe cabluri de alimentare cu curent alternativ prezinta o rezistenta redusa la curent continuu pentru a satisface cererea de curent mare, impedanta caracteristica a unui cablu este, de asemenea, cruciala pentru performante optime. Spre deosebire de majoritatea cablurilor de curent alternativ care constrang sau comprima un tranzitoriu provocat de audio, cablurile de curent alternativ AudioQuest combina rezistenta continua redusa si impedanta caracteristica zero (fără) pentru a furniza tranzitorii necomprimati la cerere.
 

SARME DE SCURGERE PLACATE CU ARGINT

Conductorii de ecranare placate cu argint controlate prin directie dreneaza eficient zgomotul RF de la linie si ecranele neutre la masa prin intermediul celui de-al treilea pin „de masa”. Rezultatul net este puternic, dinamic si captivant.

 

CONDUCTORI CONCENTRICI SEMI-SOLIZI

In topologia noastra de conductoare concentrice semi-solide, suvitele sunt ambalate mai strans si nu schimba niciodata pozitia in pachet, reducand semnificativ distorsiunea interactiunii suvitelor.

 

GND (DISIPAREA ZGOMOTULUI LA MASA)

Cablurile de impamantare AC asigura protectie impotriva defectelor la cablarea curentului, dar acționează si ca antene. Astfel, acestea sunt supuse zgomotului indus de frecventa radio (RF). Acest zgomot RF ocoleste sursele de alimentare ale componentelor si este de obicei cuplat direct in cele mai sensibile circuite audio / video ale unui sistem. Disiparea la zgomot la sol (GND) patentata de AudioQuest reduce foarte mult aceasta distorsiune, producand niveluri fara precedent de disipare a zgomotului pe cea mai larga latime de bandă (gama) de frecvente radio posibile. Topologia noastra de circuite unice utilizeaza o matrice de anulare a fazei in mod comun, in concordanta cu materiale dielectrice proprietare care asigura o filtrare liniara diferentiala suplimentara. (Brevet SUA nr. 9.373.439)
 

CONDUCTORI CONTROLATI PE DIRECTIE

Un aspect fundamental al tehnologiei polifacetice de disipare a zgomotului AudioQuest: conductorii controlati pe directie asigura ca zgomotul indus este disipat si drenat corespunzator.


Detalii

SKU
AUDHC-AQ-NRGZ3EU02
Brand
Garantie
24 luni

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Viziteaza site-ul Gps-Auto.ro pe ShopMania Sigla Visa Sigla Visa