Cablu alimentare Audioquest THUNDER C15 High Current, DBS Black,2m

6.69900 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU AUDHC-AQ-NRGTHUNEU02

- Livrare 3-5 zile

- Plata în rate fără dobânda cu cardul de cumpărături

Descriere

Cablu de alimentare AC cu 3 poli cu zgomot redus / disipare de zgomot

  • Conductori de cupru solid cu suprafata perfecta (PSC) si cupru cu granulatie lunga (LGC)

  • Transfer necomprimat de curent mare

  • Tehnologie de disipare a zgomotului la sol (brevetul SUA nr. 9.373.439)

  • ZERO (Fara) Impedanta caracteristica (50Hz - 1MHz)

  • 72VDC Sistem Dielectric-Bias (Brevet SUA nr. 7.126.055)

  • Conductori directionati


Curentul alternativ (AC) este o sursa de energie departe de a fi perfecta. Tehnologia de alimentare cu curent alternativ are o vechime de peste un secol si nu a fost niciodată conceputa pentru a indeplini standardele exigente ale componentelor audio-video de inalta rezolutie de astazi. Zgomotul de curent alternativ este prezent la sursa de utilitate si este apoi exacerbat de zgomotul de frecventa radio care este indus (preluat de cablul de alimentare de curent alternativ) si cuplat la sursele de alimentare ale componentelor si la masa circuitului. Aceasta creeaza distorsiuni si pierderi de semnal de nivel scazut prin „efectul de mascare”. In plus, amplificatoarele de putere pot necesita rezerve imense de curent tranzitoriu pentru ca sursele lor de alimentare sa reactioneze si apoi sa se stabilizeze in timpul pasajelor audio dinamice. Majoritatea cablurilor de alimentare si a regeneratoarelor de conditionare, desi sunt utile la un punct, pur si simplu nu sunt la inaltimea sarcinii.

Amplificatoarele de putere reprezinta o adevarata provocare pentru orice sursa de curent alternativ, deoarece cerintele de curent tranzitoriu (desi sunt scurte ca durata) pot fi de multe ori mai mari decat consumul mediu de curent (RMS). Amplificatoarele de putere sunt, de asemenea, unice din toate celelalte componente, prin faptul ca extragerea curentului este dinamica, nu constanta si se schimba odata cu volumul si continutul semnalului audio. Desi multe cabluri de alimentare de curent alternativ pot prezenta o rezistenta redusa de curent continuu pentru a permite unele dintre aceste cerinte, impedanta caracteristica a cablului de curent alternativ este la fel de responsabila pentru asigurarea performantei fara compromisuri. Multe cabluri de curent alternativ premium constrang sau comprima tranzitorii audio deoarece impedanta lor caracteristica restrictioneaza curentul tranzitor.CARACTERISTICI:
 
CONDUCTORI DIN CUPRU CU GRANULATIE LUNGA (LGC) SI CUPRU CU SUPRAFATA PERFECTA (PSC) DE PURITATE MARE

O combinatie, atent finisata, de cupru solid cu granulatie lunga (LGC) si conductori de cupru cu suprafata perfecta (PSC) de inalta puritate impiedica interactiunea firelor, o sursă majora de distorsiune intermodulara tranzitorie, obositoare urechii. LGC permite un sunet mai lin si mai clar decat cuprul standard OFHC (Oxygen-Free-High-Conductivity). Cuprul cu suprafata perfecta, uimitor de neteda si pura, elimina duritatea si mareste claritatea in comparatie cu OFHC, OCC, 8N si alte cupruri premium.
 

GND-TECH (DISIPAREA ZGOMOTULUI LA MASA)
 

Cablurile de masa AC ofera protectie dar in acelasi timp se comporta si ca niste antene. Prin urmare, ele sunt predispuse sa induca zgomot de tip radio-frecventa (RF). Acest zgomot RF trece dincolo de sursele de putere ale componentelor si este in mod tipi cuplat direct in circuitele audio/video cele mai sensibile ale sistemului. Disiparea Zgomotului la Masa, patentata de catre AudioQues reduce in mod semnificativ distorsiunile, detinand un nivel superior de disipare a zgomotului pe cea mai larga banda posibila de frecvente radio. Topologia unica a circuitului nostru foloseste o matrice de anulare a fazei, impreuna cu materiale dielectrice proprietare ce ofera o filtrare aditionala liniara diferentiala. (US Patent # 9,373,439)
 

TRANSFER CURENT INALT NECOMPRIMAT (VARIABIL) - THUNDER

Cu o capacitate de curent de 20 amperi RMS @ 125VAC 50 / 60Hz (16 amperi RMS @ 220-240VA 50 / 60Hz), modelul de cablu de alimentare Thunder poate rezista la varfurile tranzitorii de curent de multe ori peste nominalul sau (mediu) RMS. Acest lucru face ca Thunder HVC sa fie foarte potrivit pentru o gama larga de conditionatoare de curent alternativ, regeneratoare de energie, transformatoare de izolare alternativa si dispozitive de rezerva pentru baterii de curent alternativ, precum si orice amplificator de putere, subwoofer alimentat, difuzor alimentat, receptor alimentat, sau amplificator integrat.
 

DIELECTRIC 72V CUSISTEM CAPCANA PENTRU RADIO FRECVENTE PE BAZA DE CARBON (DBS)
 

Toata izolatia este, de asemenea, un dielectric ale carui proprietati electrice afecteaza integritatea semnalului. Cand izolata este impartiala, implicarea dielectrica (absorbtia si eliberarea neliniară a energiei in fluxul semnalului) determina cantitat diferite de intarzieri de timp (schimbare de faza) pentru frecvente si niveluri de energie diferite, ceea ce reprezinta o problema semnificativa pentru un sunet multi-octava foarte sensibil sensibil in timp. DBS-ul multi-patentat al AudioQuest creeaza un camp electrostatic puternic si stabil, care satura si polarizează (organizeaza) moleculele izolarii. Acest lucru reduce la minimum intarzierile de timp neliniare, ceea ce duce la un sunet ce reiese mai clar dintr-un fundal „mai negru”. Includerea unei capcane RF (o tehnologie dezvoltata pentru seria de produse audio Niagara de la AudioQuest) in pachetul de baterii DBS reduce si mai mult zgomotul cu frecventa radio. Pachetele de baterii DBS vor dura multi ani. Un buton de testare si un LED permit verificarea ocazionala a bateriei. (DBS, US Pat #s 7,126,055 & 7,872,195 B1)
 

DIRECTIONALITATE

Toate suvitele sau conductorii metalici trasi au o structura de granulara asimetrica si, prin urmare, directionala. AudioQuest controleaza variatia de impedanta RF rezultata, astfel incat zgomotul sa fie drenat din zona unde ar provoca distorsiuni. Directia corecta este determinata de ascultarea fiecarui lot de conductorii metalici utilizati in fiecare cablu audio AudioQuest. Cand este cazul, sagetile sunt marcate clar pe conectori pentru a asigura o calitate superioara a sunetului. Pentru majoritatea modelelor de cablu AQ, sagetile nu numai ca indica directia care optimizeaza directionalitatea metalului ca parte a disiparii zgomotului, ci indica si atasarea nesimetrica a ecranului si a GND pentru a optimiza performanta sistemului complet.
 

 

Detalii

SKU
AUDHC-AQ-NRGTHUNEU02
Brand
Garantie
24 luni

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Viziteaza site-ul Gps-Auto.ro pe ShopMania Sigla Visa Sigla Visa