69%

Cablu audio 2RCA - 2RCA AudioQuest FIRE, 0.75m, DBS Carbon 72V inclus

5.59900 RON (TVA inclus) 18.48399 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil doar la comanda
Cod produs - SKU AUDHC-AQ-FIRE0.75

- Livrare 3-5 zile

- Plata în rate fără dobânda cu cardul de cumpărături

Descriere

CONDUCTORI SOLIZI DIN ARGINT CU SUPRAFATA PERFECTA (PSS)
 

Tehnologia Perfect-Surface aplicata argintului cu puritate extrema ofera claritate si contrast dinamic fara precedent. Perfect-Surface Silver (PSS) este metalul de cea mai buna calitate AudioQuest. Conductorii solizi previn interactiunea firului, o sursa majora de distorsiune a cablului. Perfect-Surface Silver de extrema puritate minimizeaza distorsiunea cauzata de limitele granulelor care exista in orice conductor metalic, aproape eliminand asprimea si sporind mult claritatea in comparatie cu OFHC, OCC, 8N si alte cupruri.

IZOLARE FEP TUB-AER (FEP ESTE UN POLIMER FLUORO)

Orice material solid adiacent unui conductor face de fapt parte dintr-un circuit imperfect. Izolarea firelor si materialele placilor de circuit absorb toate energia (pierderea). O parte din aceasta energie este stocata si apoi eliberata ulterior ca distorsiune. Cu toate acestea, aerul absoarbe aproape de energie, iar FEP este cea mai buna izolatie solida extrudabila, absorbind mai putina energie decat alte materiale. Utilizarea izolatiei FEP Air-Tube, cu aproape nimic in afara de aer in jurul conductoarelor solide, imbunatateste sunetul focalizarii si dinamicii unui sistem audio.

GEOMETRIE TRIPLU-ECHILIBRATA (CONDUCTOR DE REFERINTA LA MASA)

Geometria noastra triplu-echilibrata foloseste un conductor separat de referinta la sol, astfel incat ecranul cablului nu este folosit niciodata ca un conductor inferior. Indiferent daca sunt pregatite cu mufe RCA sau XLR, cei trei conductori ai cablului asigura ca semnalele pozitive si negative au cai de conducere la fel de superioare, cu distorsiuni reduse.

SISTEM DE DISIPARE A ZGOMOTULUI DIN 8 STRATURI PE BAZA DE CARBON (NDS)

Este usor de realizat o acoperire de scut de 100%. Prevenirea interferentei radio frecventei (RFI) capturate de la modularea referintei la sol a echipamentului necesita Sistemul de disipare a zgomotului (NDS) de la AQ. Sistemele traditionale de ecranare absorb in mod obisnuit si apoi evacueaza energia de zgomot / RF la solul componentului, moduland si distorsionand planul de referinta "de referinta" critic, care la randul sau provoaca o distorsiune a semnalului. Straturile alternative de metal si materiale sintetice incarcate cu carbon ale NDS „protejeaza scutul”, absorbind si reflectand cea mai mare parte a acestei energii de zgomot / RF inainte de a ajunge la stratul atasat la sol.

MUFE REUTILIZABILE DE TIP WEL, SUDATE LA RECE CU DUBLU CONTACT, DIN CUPRU ROSU, SOLID DE PURITATE FOARTE MARE IN BAIE DE ARGINT

Acest design al mufei permite o conexiune perfecta fara caldura intre cablu si mufa. Conexiunea dintre mufa si conductori se face utilizand sistemul de sudara la rece de la AQ, care asigura o conexiune superioara care asigura pastrarea integritatii structurale a conductorului. Sistemul sudara la rece se refera la o combinatie de presiune ridicata la punctul de contact si utilizarea pastei impregnate cu cupru sau argint. (Conductorii de argint Wild Blue Yonder primesc pasta de argint.) Sunt disponibile si mufe XLR.
 

SISTEM DIELECTRIC-BIAS CU CAPCANA PENTRU FRECVENTE RADIO
 

Toate izolatiile dintre doi sau mai multi conductori sunt, de asemenea, un dielectric ale carui proprietati vor afecta integritatea semnalului. Cand dielectricul este impartial, implicarea dielectrica (absorbtia si eliberarea neliniara a energiei) provoaca diferite cantitati de intarziere in timp (schimbare de faza) pentru diferite frecvenae si niveluri de energie, ceea ce este o problema reala pentru sunetul multi-octava foarte sensibil la timp. Includerea unei capcane RF (dezvoltata pentru seria de produse audio de la AudioQuest din seria Niagara), asigura ca zgomotul de frecventa radio nu va fi indus in conductoarele de semnal din elementele campului DBS. (DBS, brevetul US nr. 7.126.055 si 7.872.195 B1)


Mufa intrare: 2 x RCA
Mufa iesire: 2 x RCA
Tip mufa: Metal
Conector: Argintat
Lungime cablu: 0.75

Detalii

SKU
AUDHC-AQ-FIRE0.75
Brand
Garantie
24 luni

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Viziteaza site-ul Gps-Auto.ro pe ShopMania Sigla Visa Sigla Visa