Cablu audio 2RCA - 2RCA AudioQuest Sydney 1.5m

1.16499 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU AUDHC-AQ-SYD01.5R

- Livrare 3-5 zile

- Plata în rate fără dobânda cu cardul de cumpărături

Descriere

Cablu de interconectare analog-audio numit dupa Sydney Harbour Bridge, care este cel mai inalt si mai lat pod cu arc din otel din lume si al cincilea ca lungime.

In toata seria Bridges & Falls, veti gasi metale mai bune si tehnologii mai sofisticate - inclusiv izolatie cu tuburi de aer, sistem dielectric de polarizare si sistem de disipare a zgomotului - la preturi mai mici decat oricand.

Nota: Toate cablurile din seria Bridges & Falls isi plaseaza canalele din stanga si din dreapta intr-o singura camasa si prezinta geometria noastra asimetrica dublu-echilibrata cu conductoare separate pozitive si negative de inalta calitate. Acest design permite un cablu de inalta performanta subtire, flexibil si versatil, care poate fi terminat cu o varietate de conexiuni de astazi, inclusiv 3,5 mm (masculin sau feminin), DIN si RCA. Retineti totusi ca, prin necesitate, mufele cablurilor Bridges & Falls sunt destul de apropiate. Daca intrarile L si R ale componentelor dvs. sunt la o distanta mai mare de 3 ″ (7,6 cm), va rugam sa luati in considerare modelele din seria Rivers sau Elements.

Lungimi disponibile: 0.6m, 1m, 1.5m, 2m, 3m, 5m, 8m, 12m, 16m, 20m


 

CONDUCTORI DE CUPRU CU SUPRAFATA PERFECTA+ (PSC+)
 

Conductorii solizi impiedica interactiunea electrica si cea magnetica dintre interactiunea dintre catenele electrice si magnetice, surse majore de denaturare. Calitatea suprafetei este critica, deoarece un conductor poate fi considerat ca un ghidaj pentru sina atat pentru campurile dintr-un conductor, cat si pentru campurile magnetice care se extind in afara conductorului. Suprafata uluitor de neteda si pura a tuturor metalelor cu suprafata perfecta de la AudioQuests aproape elimina duritatea si creste mult claritatea in comparatie cu materialele mai slabe. Cuprul cu suprafata perfecta de inalta puritate minimizeaza in continuare distorsiunea cauzata de granitele granulelor, care exista in orice conductor de metal, aproape eliminand asprimea si oferind o crestere a claritatiiiîn comparatie cu OFHC, OCC, 8N si alte tipuri de cupru.
 

GEOMETRIE DUBLU-BALANSATA ASIMETRICA

Proiectata special pentru aplicatii single-end, Geometria Dubu-Balansata ofera o impedanta relativ mai micala sol pentru o experienta mai bogată si mai dinamică. In timp ce multe modele de cablu cu un singur capat folosesc o singura cale atat pentru sol, cat si pentru scut, modelul Dublu-Balansat le separa pe cele doua pentru o performanta mai curata si mai lipsita de zgomot.

 

IZOLATIE DIN SPUMA DE POLIETILENA

Orice material solid adiacent cu un conductor face parte dintr-un circuit imperfect. Izolatia firului si materialele placii cu circuite integrate absorb energie. O parte din aceasta energie este stocata si eliberata apoi in circuit sub forma de distorsiuni. Cablurile din seria Tower utilizeaza o izolatie din spuma de polietilena umpluta cu aer pentru ambii conductori, deoarece aerul nu absoarbe energie aproape deloc, iar polietilena are pierderi scazute si nu cauzeaza distorsiune. Gratie aerului din spuma de polietilena, efectul de ”defocusare” este aproape complet eliminat.

 

SISTEM DE DISIPARE A ZGOMOTULUI DIN 3 STRATURI CARBON

Este usor de realizat o ecranare de 100%. Pentru a impiedica interferenta de frecventa radio (RFI) capturata de la modularea referintei la sol a echipamentului este necesar sistemul de disipare a zgomotului de la AQ. Sistemele de protectie traditionale absorb in mod obisnuit si apoi scurg energia de zgomot / RF catre masa componentei, moduland s distorsiond planul critic de referinta, care la randul sau provoacă o denaturare a semnalului. Straturile alternative de metal si carbon ale NDS „protejeaza scutul”, absorbind si reflectand cea mai mare parte a acestei energii de zgomot / RF inainte de a ajunge la stratul atasat la sol.
 

SUDURA LA RECE/CONECTORI DIN CUPRU PURPURIU PLACATI CU ARGINT
 

Terminatii de cupru pur, sudate la rece, placate cu argint direct. Placarea cu argint direct este optimizata pentru sunet. Arata plictisitor, deoarece nu exista un strat subiacent de nichel stralucitor, care provoaca distorsiuni.


Mufa intrare: 2 x RCA
Mufa iesire: 2 x RCA
Tip mufa: Metal
Conector: Argintat
Lungime cablu: 1.5
Suport 3D: NU
Suport 4K: NU
Ferrite: NU
Amplificare: NU
Cablu Subwoofer: NU

Detalii

SKU
AUDHC-AQ-SYD01.5R
Brand
Garantie
24 luni

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Viziteaza site-ul Gps-Auto.ro pe ShopMania Sigla Visa Sigla Visa