4%

Cablu audio 2XLR - 2XLR AudioQuest Water, 1m, DBS 72V inclus

3.42500 RON (TVA inclus) 3.57099 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU AUDHC-AQ-WATER01X

- Livrare 3-5 zile

- Plata în rate fără dobânda cu cardul de cumpărături

Descriere

CONDUCTORI DE CUPRU CU SUPRAFATA PERFECTA+ (PSC+)
 

Conductorii solizi impiedica interactiunea electrica si cea magnetica dintre interactiunea dintre catenele electrice si magnetice, surse majore de denaturare. Calitatea suprafetei este critica, deoarece un conductor poate fi considerat ca un ghidaj pentru sina atat pentru campurile dintr-un conductor, cat si pentru campurile magnetice care se extind in afara conductorului. Suprafata uluitor de neteda si pura a tuturor metalelor cu suprafata perfecta de la AudioQuests aproape elimina duritatea si creste mult claritatea in comparatie cu materialele mai slabe. Cuprul cu suprafata perfecta de inalta puritate minimizeaza in continuare distorsiunea cauzata de granitele granulelor, care exista in orice conductor de metal, aproape eliminand asprimea si oferind o crestere a claritatiiiîn comparatie cu OFHC, OCC, 8N si alte tipuri de cupru.

 

IZOLATIE DIN POLIETILENA CU TUB DE AER

Orice material solid adiacent unui conductor face de fapt parte dintr-un circuit imperfect. Izolarea firelor si materialele placilor de circuit absorb toate energia. O parte din aceasta energie este stocata si apoi eliberata ca distorsiune. Cu toate acestea, AudioQuest folosește izolatia din tuburi de aer din polietilena pe ambii conductori, pentru o stabilizare a geometriei sporita si o claritate imbunatatita. Deoarece aerul absoarbe aproape de energie si polietilena are pierderi reduse si are un profil de distorsiune benigna, izolatia din tuburi de aer din polietilena, cu continut ridicat de aer, provoaca mult mai putin efectul de focalizare comun altor materiale.GEOMETRIE TRIPLU-BALANSATA (CODUNCTOR SEPARAT PENTRU MASA)
Geometria noastra triplu-balansata foloseste un conductor separat de referinta la sol, astfel incat ecranarea cablului nu este folosita niciodata ca un conductor inferior. Indiferent daca sunt pregatite cu mufe RCA sau XLR, cei trei conductori ai cablului asigura ca semnalele pozitive si negative au cai de conducere la fel de superioare, cu distorsiuni reduse.
 

SISTEM DE DISIPARE A ZGOMOTULUI DIN 6 STRATURI CARBON

Este usor de realizat o ecranare de 100%. Pentru a impiedica interferenta de frecventa radio (RFI) capturata de la modularea referintei la sol a echipamentului este necesar sistemul de disipare a zgomotului de la AQ. Sistemele de protectie traditionale absorb in mod obisnuit si apoi scurg energia de zgomot / RF catre masa componentei, moduland s distorsiond planul critic de referinta, care la randul sau provoacă o denaturare a semnalului. Straturile alternative de metal si carbon ale NDS „protejeaza scutul”, absorbind si reflectand cea mai mare parte a acestei energii de zgomot / RF inainte de a ajunge la stratul atasat la sol.

 

SUDURA LA RECE/CONECTORI DIN CUPRU PURPURIU PLACATI CU ARGINT

 

DIELECTRIC 72V CUSISTEM CAPCANA PENTRU RADIO FRECVENTE PE BAZA DE CARBON (DBS)
 

Toata izolatia este, de asemenea, un dielectric ale carui proprietati electrice afecteaza integritatea semnalului. Cand izolata este impartiala, implicarea dielectrica (absorbtia si eliberarea neliniară a energiei in fluxul semnalului) determina cantitat diferite de intarzieri de timp (schimbare de faza) pentru frecvente si niveluri de energie diferite, ceea ce reprezinta o problema semnificativa pentru un sunet multi-octava foarte sensibil sensibil in timp. DBS-ul multi-patentat al AudioQuest creeaza un camp electrostatic puternic si stabil, care satura si polarizează (organizeaza) moleculele izolarii. Acest lucru reduce la minimum intarzierile de timp neliniare, ceea ce duce la un sunet ce reiese mai clar dintr-un fundal „mai negru”. Includerea unei capcane RF (o tehnologie dezvoltata pentru seria de produse audio Niagara de la AudioQuest) in pachetul de baterii DBS reduce si mai mult zgomotul cu frecventa radio. Pachetele de baterii DBS vor dura multi ani. Un buton de testare si un LED permit verificarea ocazionala a bateriei. (DBS, US Pat #s 7,126,055 & 7,872,195 B1)

 


Mufa intrare: 2 x XLR
Mufa iesire: 2 x XLR
Tip mufa: Metal
Conector: Argintat
Lungime cablu: 1

Detalii

SKU
AUDHC-AQ-WATER01X
Brand
Garantie
24 luni

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Viziteaza site-ul Gps-Auto.ro pe ShopMania Sigla Visa Sigla Visa