63%

Cablu audio 2XLR - 2XLR AudioQuest Wind, 0.75m, 100% PSS, DBS 72V inclus

3.59900 RON (TVA inclus) 9.92299 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU AUDHC-AQ-WIND0.75X

- Livrare 3-5 zile

- Plata în rate fără dobânda cu cardul de cumpărături

Descriere


CONDUCTORI SOLIZI DIN ARGINT CU SUPRAFATA PERFECTA (PSS)
 

Tehnologia Perfect-Surface aplicata argintului cu puritate extrema ofera claritate si contrast dinamic fara precedent. Perfect-Surface Silver (PSS) este metalul de cea mai buna calitate AudioQuest. Conductorii solizi previn interactiunea firului, o sursa majora de distorsiune a cablului. Perfect-Surface Silver de extrema puritate minimizeaza distorsiunea cauzata de limitele granulelor care exista in orice conductor metalic, aproape eliminand asprimea si sporind mult claritatea in comparatie cu OFHC, OCC, 8N si alte cupruri.
 

IZOLATIE FEP TUB-AER (FEP ESTE UN POLIMER FLUORO)
 

Orice material solid adiacent unui conductor face de fapt parte dintr-un circuit imperfect. Izolarea firelor si materialele placilor de circuit absorb toate energia (pierderea). O parte din aceasta energie este stocata si apoi eliberata ulterior ca distorsiune. Cu toate acestea, aerul absoarbe aproape de energie, iar FEP este cea mai buna izolatie solida extrudabila, absorbind mai putina energie decat alte materiale. Utilizarea izolatiei FEP Air-Tube, cu aproape nimic in afara de aer in jurul conductoarelor solide, imbunatateste sunetul focalizarii si dinamicii unui sistem audio.
 

GEOMETRIE TRIPLU-BALANSATA (CONDUCTOR SEPARAT LA MASA)
 

Geometria noastra triplu-balansata foloseste un conductor separat de referinta la sol, astfel incat ecranul cablului nu este folosit niciodata ca un conductor inferior. Indiferent daca sunt pregatite cu mufe RCA sau XLR, cei trei conductori ai cablului asigura ca semnalele pozitive si negative au cai de conducere la fel de superioare, cu distorsiuni reduse.
 

SISTEM DE DISIPARE A ZGOMOTULUI DIN 6 STRATURI DE CARBON
 

Este usor de realizat o acoperire de scut de 100%. Prevenirea interferentei radio frecventei (RFI) capturate de la modularea referintei la sol a echipamentului necesita Sistemul de disipare a zgomotului (NDS) AQ. Sistemele traditionale de ecranare absorb in mod obisnuit si apoi dreneaza energia de zgomot / RF la solul componentelor, moduland si distorsionand planul de referinta "de referinta", care la randul sau provoaca o distorsiune a semnalului. Straturile alternative de metal si materiale sintetice incarcate cu carbon ale NDS „protejeaza scutul”, absorbind si reflectand cea mai mare parte a acestui zgomot / energie RF inainte de a ajunge la stratul atasat la sol.
 

SISTEM DIELECTRIC-BIAS CU CAPTURA DE FRECVENTE RADIO
 

Toata izolatia dintre doi sau mai multi conductori este, de asemenea, un dielectric ale carui proprietati vor afecta integritatea semnalului. Cand dielectricul este impartial, implicarea dielectrica (absorbtie si eliberare neliniara de energie) determina cantitati diferite de intarziere (schimbare de faza) pentru diferite frecvente si niveluri de energie, ceea ce reprezinta o problema reala pentru sunetul multi-octava foarte sensibil la timp. . Includerea unei capcane RF (dezvoltata pentru seria de produse audio AudioQuest Niagara), asigura faptul ca zgomotul de frecventa radio nu va fi indus in conductorii de semnal din elementele de camp DBS. (DBS, Patente SUA 7.126.055 si 7.872.195 B1)

MUFE DIN CUPRU ROSU DE PURITATE MARE, IN BAIE DE ARGITN SI SUDATE LA RECE

 


Mufa intrare: 2 x XLR
Mufa iesire: 2 x XLR
Tip mufa: Metal
Conector: Argintat
Lungime cablu: 0.75

Detalii

SKU
AUDHC-AQ-WIND0.75X
Brand
Garantie
24 luni

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Viziteaza site-ul Gps-Auto.ro pe ShopMania Sigla Visa Sigla Visa