Cablu AudioQuest Carbon USB A - Micro USB, 1.5m

1.22900 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU SOUNDON30023

- Livrare 3-5 zile

- Plata în rate fără dobânda cu cardul de cumpărături

Descriere

In 1982 Sony ne-a oferit “un sunet perfect pentru totdeauna”, impreuna cu abordarea “pentru ca este digital, suna la fel pe orice cd-player”. In scurt timp insa, acest lucru a fost contrazis, iar diferentele de calitate dintre playere au devenit un adevar acceptat. Apoi au aparut combinatiile separate dintre DAC si transport, care au adus ideea ca “toate cablurile audio digitale suna la fel”, pana cand si aceasta teorie a fost contrazisa. Oare semnalul digital inseamna doar 1 si 0? AudioQuest nu crede in asa ceva, iar daca aveti ocazia sa comparati un cablu USB audio AudioQuest cu unul conventional, va veti da seama si dvs ca lucrurile nu stau chiar asa...
 

CONDUCTORI CONCENTRICI SEMI-SOLIZI CU 5% ARGINT
Conductorii cocentrici semi-solizi reduc foarte mult distorsiunea interactiunii firelor si reduc jitterul. Conductorii placate cu argint sunt excelenti pentru aplicatii de inalta frecventa, cum ar fi audio USB. Aceste semnale, fiind o frecventa atât de inalta, se deplaseaza aproape exclusiv pe suprafaaa conductorului. Deoarece suprafata este fabricata din argint de inalta puritate, performanta este foarte apropiata de cea a unui cablu 100% argint, dar la un pret mult mai aproape de un cablu de cupru. Acesta este un mod incredibil de rentabil de a produce cabluri USB de foarte buna calitate.


TOTI CONDUCTORII CONTROLATI PENTRU DIRECTIONALITATEA ZGOMOTULUI RF
 

IZOLATIE DIN SPUMA CU CELULE DURE

Izolatia cu spuma cu celule dure (HCF) asigura o geometrie critica a perechii de semnal. Orice material solid adiacent unui conductor face parte, de fapt, dintr-un circuit imperfect. Izolarea sarmelor si materialele placilor de circuit absorb toate energia. O parte din aceasta energie este stocata si apoi eliberata ca denaturare. Izolatia cu spuma cu celule dure este asemanatoare cu Spuma-PE folosita in cablurile noastre mai accesibile si Bridges & Falls si este injectata cu azot pentru a crea buzunare de aer. Deoarece azotul (ca si aerul) nu absoarbe energie si, prin urmare, nu elibereaza nicio energie din sau in conductor, distorsiunea este redusa. In plus, rigiditatea materialului permite conductorului cablului sa mențina o relație stabila de-a lungul intregii lungimi a acestuia, producand un caracter de impedanta stabila si reducand in continuare distorsiunea.


Mufa intrare: USB A
Mufa iesire: USB micro
Tip mufa: Metal
Conector: Argintat
Lungime cablu: 1.5
Suport 3D: NU
Suport 4K: NU
Ferrite: NU
Amplificare: NU
Cablu Subwoofer: NU

Detalii

SKU
SOUNDON30023
Brand
Garantie
24 luni

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Viziteaza site-ul Gps-Auto.ro pe ShopMania Sigla Visa Sigla Visa