Cablu AudioQuest Diamond USB 2.0 A - USB Micro, 0.75m

3.79900 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU SOUNDON30135

- Livrare 3-5 zile

- Plata în rate fără dobânda cu cardul de cumpărături

Descriere

Pentru multe aplicatii, viteza comunicarii digitale este importanta. Cel mai vizibil, „viteza” inseamna transferul de fisiere mari cat mai repede posibil sau transportarea de date suficiente pentru un videoclip HD. Pentru audio USB (si pentru audio HDMI), „viteza” este esentiala nu din cauza cat de rapid, ci din cauza ca relatiile de timp dintr-un flux digital sunt esentiale pentru reconstructia formei de unda analogica care aduce informatii, muzica si bucurie la urechile noastre. Deteriorarea in timp (jitter) a acestor informatii din pachetul de date face ca sunetul sa fie mic si plat in loc de 3D, aspru si cetos in loc sa fie neted si clar.

Cablurile AudioQuest USB A -  USB Micro au materiale conductoare si tehnici de constructie care au permis celorlalte cabluri USB AQ sa obtina recunoasterea „Best-In-Class” la nivel mondial.

In plus, TOATE cablurile USB ale AudioQuest incorporeaza un nou sistem de reducere a tensiunii pentru a oferi o durabilitate robusta intre cablul USB si mufa.SISTEM DE DISIPARE A ZGOMOTULUI SI CROSSTALK-ULUI PE BAZA DE CARBON

Conductorii negativi ai acestui cablu sunt acoperiti cu polietilena incarcata cu carbon, partial conductiva. Acest material remarcabil reduce zgomotul provocat de frecventele radio, care este alimentat inapoi in amplificator. Beneficiul sonor este exact aceeasi reducere a „hashului” si a dimensionalitatii imbunatatite, care vine ori de cate ori interferenta RF este redusa intr-un circuit audio. In plus, un strat de carbon amortizeaza interactiunea dintre conductorii pozitivi si negativi, iar un sistem extern NDS pe baza de carbon reduce interferentele externe.

TOTI CONDUCTORII CONTROLATI PENTRU DIRECTIONALITATEA ZGOMOTULUI RF
 

CONDUCTORI DIN ARGINT 100% CU SUPRAFATA PERFECTA (PSS)
 
Tehnologia Perfect-Surface aplicata argintului cu puritate extrema ofera claritate si contrast dinamic fara precedent. Perfect-Surface Silver (PSS) este metalul de cea mai buna calitate AudioQuest. Conductorii solizi previn interactiunea suvitelor, o sursa majora de distorsiune a cablului. Perfect-Surface Silver de extrema puritate minimizeaza distorsiunea cauzata de limitele granulelor care exista in orice conductor metalic, aproape eliminand asprimea si sporind mult claritatea in comparatie cu OFHC, OCC, 8N si alte cupruri.

Mufa intrare: USB A
Mufa iesire: USB micro
Tip mufa: Metal
Conector: Argintat
Lungime cablu: 0.75
Suport 3D: NU
Suport 4K: NU
Ferrite: NU
Amplificare: NU
Cablu Subwoofer: NU

Detalii

SKU
SOUNDON30135
Brand
Garantie
24 luni

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Viziteaza site-ul Gps-Auto.ro pe ShopMania Sigla Visa Sigla Visa