1%

Cablu Digital Coaxial RCA - RCA AudioQuest Forest, 3m

24099 RON (TVA inclus) 24399 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU AUDHC-AQ-COAXFOR03

- Livrare 3-5 zile

- Plata în rate fără dobânda cu cardul de cumpărături

Descriere

Cablurile AudioQuest Digital Coax sunt concepute pentru a minimiza distorsiunea pe o latime de banda extrem de larga. Pentru multe aplicatii, viteza comunicarii digitale este importanta. Cel mai vizibil, „viteza” inseamnatransferul fiserelor mari cat mai rapid sau transportarea de date suficiente pentru video HD. Pentru Digital Coax „viteza” audio este esentiala nu din cauza de cat de rapida este, ci pentru ca relatiile de timp dintr-un flux digital sunt esentiale pentru reconstructia formei de unda analogice care aduce informatii, muzica si bucurie la urechile noastre. Deteriorarea bazata pe timp pentru aceste informatii din pachetul de date face ca sunetul sa fie mic si plat in loc de 3D, dur si cetos in loc de neted si clar.


SISTEM DE DISIPARE A ZGOMOTULUI PRIN STRAT DE METAL: A face o ecranare de 100% este usor. Insa aceasta nu garanteaza ca interferentele electromagnetice captate nu vor afecta semnalul. Sistemul de disipare a zgomotului de la AudioQuest previne contaminarea semnalului cu interferente elctromagnetice, protejand semnalul si echipamentele interconectate de acest fenomen. 

SCUT DIN FOLIE SI TRESA COSITORITA

CONDUCTORI SOLIZI CU 0,5% ARGINT
: Conductorii solizi elimina distorsiunea interactiunii firelor si reduc bruiajul. Conductoarele argintate solide sunt excelente pentru aplicatii cu frecvente foarte mari, cum ar fi sunetul HDMI. Aceste semnale, fiind de o frecventa atat de mare, circula aproape exclusiv pe suprafata conductorului. Deoarece suprafata este realizata din argint de inalta puritate, performanta este foarte apropiata de cea a unui cablu de argint solid, dar la un pret mult mai apropiat de cablul de cupru solid. Acesta este un mod incredibil de eficient de a produce cabluri HDMI de inalta calitate.

SUDURA LA RECE/CONECTORI PLACATI CU AUR: Acest tip de conexiune permite eliminarea fludorului, care reprezinta principal sursa de distorsiuni. Datorita acestui tip de conexiune se ofera o flexibilitate mai ridicata in alegerea materialelor din care este executat conectorul, aceasta nemafiind limitata doar la metale care sunt usor de cositorit.

IZOLATIE DIN SPUMA CU CELULE DURE: Izolatia cu spuma cu celule dure (HCF) asigura o geometrie critica a perechii de semnal. Orice material solid adiacent unui conductor face parte, de fapt, dintr-un circuit imperfect. Izolarea sarmelor si materialele placilor de circuit absorb toate energia. O parte din aceasta energie este stocata si apoi eliberata ca denaturare. Izolatia cu spuma cu celule dure este asemanatoare cu Spuma-PE folosita in cablurile noastre mai accesibile si Bridges & Falls si este injectata cu azot pentru a crea buzunare de aer. Deoarece azotul (ca si aerul) nu absoarbe energie si, prin urmare, nu elibereaza nicio energie din sau in conductor, distorsiunea este redusa. In plus, rigiditatea materialului permite conductorului cablului sa mențina o relație stabila de-a lungul intregii lungimi a acestuia, producand un caracter de impedanta stabila si reducand in continuare distorsiunea.

 


Mufa intrare: Coaxial (RCA digital )
Mufa iesire: Coaxial (RCA digital)
Tip mufa: Metal
Conector: gold
Lungime cablu: 3

Detalii

SKU
AUDHC-AQ-COAXFOR03
Brand
Garantie
24 luni

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Viziteaza site-ul Gps-Auto.ro pe ShopMania Sigla Visa Sigla Visa