Cablu HDMI 2.1 8K-10K AudioQuest Pearl 48Gbps 0.6m

17299 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU AUDHC-AQ-HDM48PEA060

- Livrare 3-5 zile

- Plata în rate fără dobânda cu cardul de cumpărături

Descriere

PEARL 48

Sunetul este pe primul loc. In timp ce rezolutia 8K si alte caracteristici convingatoare ale jocurilor si materialelor video care sunt acum cap de afis cand este vorba de tehnologia HDMI, cablurile de la AudioQuest din seria HDMI 48 Gbps seria Prioritate eARC ofera cel mai bun sunet pana acum.

Cu cat precizia este mai mare si toleranatele in procesul de productie sunt mai mici, toate acestea fiind necesare unui cablu HDMI pentru a putea suporta transferuri pana la 48 Gbps, inseamna ca ingredientele adevarate si incercate si tehnicile folosite au aceeasi importanta ca si panan acum.

Pearl 48 foloseste conductori  de cupru de tip granulatie lunga de puritate mare care au fost controlati pe directie pentru cea mai eficienta dispare a zgomotului produs de frecvente radio.

Dimensiuni diponibile: cabluri pasive 0.6m, 1m, 1.5m, 2m, 3.0m, 5.0m; active (doar de 18Gbps): 8m, 10m, 12.5m, 15m.


 
 
48G
Cablurile HDMI AudioQuest “48” pot transfera pana la o rezolutie profesionala de 10K Ultra-HD. Latimea de banda  de 48 Gbps poate fi atinsa prin folosirea a 4 perechi audio-video balansate, fiecare capabila de o latime de 12 Gbps. Cu cat precizia este mai mare si toleranatele in procesul de productie sunt mai mici, toate acestea fiind necesare unui cablu HDMI pentru a putea suporta transferuri pana la 48 Gbps, inseamna ca ingredientele adevarate si incercate si tehnicile folosite au aceeasi importanta ca si panan acum.


 
8K/10K
Cablurile HDMI AudioQuest 48Gbps au latimea de banda necesara pentru semnalele video cu rezolutii pana la 10K si rezolutii si rate de improspatare pana la 8K/60 si 4K/120. Toate cablurile HDMI de la AudioQuest sunt complet compatibile cu rezolutii mai mici pentru ecranele existenta 4K. 
CONDUCTORI DIN CUPRU CU GRANULATIE LUNGA (HDMI)
In cablurile HDMI AudioQuest HDMI, conductori solizi din Curpu cu Granulatie Lunga, Cupru placat cu Argint  sau Argint cu Suprafata Perfecta imbunatatesc disiparea zgomotului si performanta in general. Modelul Pearl 48 foloseste modelul de Cupur cu Granulatie Lunga. 
NIVELUL1 DISIPAREA ZGOMOTULUI: DIRECTIONABILITATE-CONTROLATA
Aceasta este fundatia pentru tehnologiile AudioQuest de dispare a zgomotului. Traditionalul "scut de 100%" nu este suficient sa protejeze impotriva efectelor din ce in ce mai raspandite cauzate de retele Wi-FI, celulare si radiatii de tip satelit. In cablurile HDMI de la AudioQuest toti cei 19 conductori sunt controlati pe directie pentru a minimiza zgomotul FR care scade performanta, "directionand" sau drenand acest zgomot departe de circuitele cele mai vulnerabile. Tehnici aditionale de disipare a zgomotului (Nivelul 2 si mai sus) sunt aplicabile o data cu cresterea bugetului, reducand si mai mult zgomotul.  
eARC: LGC + Nivel 1 Disipare zgomot
Pentru ca sunetul este important, conductorii eARC din seria de cabluri HDMI 48 de la AudioQuest primesc in mod egal aceeasi dragoste si afectiune, introducand aceleasi metale superioare, conductori controlati pe directie si tehnologii de disipare a sunetului ca si in cazul perechilor principale de date AV. In cablurile Prioritate eARC de la AudioQuest, principalele perechi A/V au nivelul de performanta de la Cinnamon (conductor solid din modelul Forest cu 0.5% Argint + Nivelul 3 de disipare de la modelele Carbon si Vodka) in timp ce perechea de date eARC si masa folosesc impreuna aceleasi ingrediente avansate precum omoloagele lor din seria "48". Canalul Audio de Intoarcere al HDMI-ului (ARC) trimite sunetul de la un televizor catre o bara de sunet sau un receptor AV pentru o mai mari simplificare si flexibilitate in cadrul setari de sistem. Anterioarele capabilitati ale versiunilor hardware ARC erau maxim folosite doar cu un audio multicanal 5.1 comprimat. Pentru standardul HDMI 2.1 de astazi, aparatura suporta eARC - canal de sunet imbunatati ce creste dramatic latima de banda digitala pentru a permite formate necomprimate si fara pierderi, de rezolutie inalta, multi-canal precum Dolby TrueHD si Atmos, DTS-HD Master Audio si DTS:X si DTS:X PRO si Auro3D. 
GARANTIE PE VIATA LIMITATA
Cablurile HDMI AudioQuest sunt fabricate precis pentru a asigura un nivel inalt de fiabilitate si sunt acoperite de o garantie limitata pe viata, ne-transferabila. Dovada achizitiei originale este necesara; alte restrictii se aplica.
Mufa intrare: HDMI
Mufa iesire: HDMI
Tip mufa: Metal
Conector: gold
Lungime cablu: 0.6
Suport 3D: DA
Suport 4K: DA
Ferrite: NU
Amplificare: NU
Cablu Subwoofer: NU

Detalii

SKU
AUDHC-AQ-HDM48PEA060
Brand
Garantie
24 luni

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Viziteaza site-ul Gps-Auto.ro pe ShopMania Sigla Visa Sigla Visa