8%

Cablu Phono Tonearm 2RCA-2RCA AudioQuest Yosemite 1.5m, DBS 72V inclus

1.59900 RON (TVA inclus) 1.73899 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU SOUNDON30155

- Livrare 3-5 zile

- Plata în rate fără dobânda cu cardul de cumpărături

Descriere

Cablu de interconectare analog-audio numit dupa Valea Yosemite, din Muntii Sierra Nevada, California.

In toata seria Bridges & Falls, veti gasi metale mai bune si tehnologii mai sofisticate - inclusiv izolatie cu tuburi de aer, sistem dielectric de polarizare si sistem de disipare a zgomotului - la preturi mai mici decat oricand.

Nota: Toate cablurile din seria Bridges & Falls isi plaseaza canalele din stanga si din dreapta intr-o singura camasa si prezinta geometria noastra asimetrica dublu-echilibrata cu conductoare separate pozitive si negative de inalta calitate. Acest design permite un cablu de inalta performanta subtire, flexibil si versatil, care poate fi terminat cu o varietate de conexiuni de astazi, inclusiv 3,5 mm (masculin sau feminin), DIN si RCA. Retineti totusi ca, prin necesitate, mufele cablurilor Bridges & Falls sunt destul de apropiate. Daca intrarile L si R ale componentelor dvs. sunt la o distanta mai mare de 3 ″ (7,6 cm), va rugam sa luati in considerare modelele din seria Rivers sau Elements.

Lungimi disponibile: 0.6m, 1m, 1.5m, 2m, 3m, 5m, 8m, 12m, 16m, 20m


 

CONDUCTORI DE CUPRU CU SUPRAFATA PERFECTA+ (PSC+)
 

Conductorii solizi impiedica interactiunea electrica si cea magnetica dintre interactiunea dintre catenele electrice si magnetice, surse majore de denaturare. Calitatea suprafetei este critica, deoarece un conductor poate fi considerat ca un ghidaj pentru sina atat pentru campurile dintr-un conductor, cat si pentru campurile magnetice care se extind in afara conductorului. Suprafata uluitor de neteda si pura a tuturor metalelor cu suprafata perfecta de la AudioQuests aproape elimina duritatea si creste mult claritatea in comparatie cu materialele mai slabe. Cuprul cu suprafata perfecta de inalta puritate minimizeaza in continuare distorsiunea cauzata de granitele granulelor, care exista in orice conductor de metal, aproape eliminand asprimea si oferind o crestere a claritatiiiîn comparatie cu OFHC, OCC, 8N si alte tipuri de cupru.
 

GEOMETRIE DUBLU-BALANSATA ASIMETRICA

Proiectata special pentru aplicatii single-end, Geometria Dubu-Balansata ofera o impedanta relativ mai micala sol pentru o experienta mai bogată si mai dinamică. In timp ce multe modele de cablu cu un singur capat folosesc o singura cale atat pentru sol, cat si pentru scut, modelul Dublu-Balansat le separa pe cele doua pentru o performanta mai curata si mai lipsita de zgomot.

 

IZOLARE FEP TUB-AER (FEP ESTE UN POLIMER FLUORO)

Orice material solid adiacent unui conductor face de fapt parte dintr-un circuit imperfect. Izolarea firelor si materialele placilor de circuit absorb toate energia (pierderea). O parte din aceasta energie este stocata si apoi eliberata ulterior ca distorsiune. Cu toate acestea, aerul absoarbe aproape de energie, iar FEP este cea mai buna izolatie solida extrudabila, absorbind mai putina energie decat alte materiale. Utilizarea izolatiei FEP Air-Tube, cu aproape nimic in afara de aer in jurul conductoarelor solide, imbunatateste sunetul focalizarii si dinamicii unui sistem audio.

 

SISTEM DE DISIPARE A ZGOMOTULUI DIN 3 STRATURI CARBON

Este usor de realizat o ecranare de 100%. Pentru a impiedica interferenta de frecventa radio (RFI) capturata de la modularea referintei la sol a echipamentului este necesar sistemul de disipare a zgomotului de la AQ. Sistemele de protectie traditionale absorb in mod obisnuit si apoi scurg energia de zgomot / RF catre masa componentei, moduland s distorsiond planul critic de referinta, care la randul sau provoacă o denaturare a semnalului. Straturile alternative de metal si carbon ale NDS „protejeaza scutul”, absorbind si reflectand cea mai mare parte a acestei energii de zgomot / RF inainte de a ajunge la stratul atasat la sol.


 

SISTEM DIELECTRIC-BIAS CU CAPCANA PENTRU FRECVENTE RADIO
 

Toate izolatiile dintre doi sau mai multi conductori sunt, de asemenea, un dielectric ale carui proprietati vor afecta integritatea semnalului. Cand dielectricul este impartial, implicarea dielectrica (absorbtia si eliberarea neliniara a energiei) provoaca diferite cantitati de intarziere in timp (schimbare de faza) pentru diferite frecvenae si niveluri de energie, ceea ce este o problema reala pentru sunetul multi-octava foarte sensibil la timp. Includerea unei capcane RF (dezvoltata pentru seria de produse audio de la AudioQuest din seria Niagara), asigura ca zgomotul de frecventa radio nu va fi indus in conductoarele de semnal din elementele campului DBS. (DBS, brevetul US nr. 7.126.055 si 7.872.195 B1)
 

 

SUDURA LA RECE/CONECTORI DIN CUPRU PURPURIU PLACATI CU ARGINT
 

Terminatii de cupru pur, sudate la rece, placate cu argint direct. Placarea cu argint direct este optimizata pentru sunet. Arata plictisitor, deoarece nu exista un strat subiacent de nichel stralucitor, care provoaca distorsiuni.


Mufa intrare: 2 x RCA
Mufa iesire: 2 x RCA
Tip mufa: Metal
Conector: Argintat
Lungime cablu: 1.5
Suport 3D: NU
Suport 4K: NU
Ferrite: NU
Amplificare: NU
Cablu Subwoofer: NU

Detalii

SKU
SOUNDON30155
Brand
Garantie
24 luni

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Viziteaza site-ul Gps-Auto.ro pe ShopMania Sigla Visa Sigla Visa