8%

Cablu Phono Tonearm AudioQuest ANGEL 2m, 2xRCA - 2xRCA, 100% Argint

4.39900 RON (TVA inclus) 4.78399 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU AUDHC-AQ-ANGR2M

- Livrare 3-5 zile

- Plata în rate fără dobânda cu cardul de cumpărături

Descriere

In toata seria Bridges & Falls, veti gasi metale mai bune si tehnologii mai sofisticate - inclusiv izolatie cu tuburi de aer, sistem dielectric de polarizare si sistem de disipare a zgomotului - la preturi mai mici decat oricand.

Nota: Toate cablurile din seria Bridges & Falls isi plaseaza canalele din stanga si din dreapta intr-o singura camasa si prezinta geometria noastra asimetrica dublu-echilibrata cu conductoare separate pozitive si negative de inalta calitate. Acest design permite un cablu de inalta performanta subtire, flexibil si versatil, care poate fi terminat cu o varietate de conexiuni de astazi, inclusiv 3,5 mm (masculin sau feminin), DIN si RCA. Retineti totusi ca, prin necesitate, mufele cablurilor Bridges & Falls sunt destul de apropiate. Daca intrarile L si R ale componentelor dvs. sunt la o distanta mai mare de 3 ″ (7,6 cm), va rugam sa luati in considerare modelele din seria Rivers sau Elements.

 

GEOMETRIE DUBLU-BALANSATA ASIMETRICA

Proiectata special pentru aplicatii single-end, Geometria Dubu-Balansata ofera o impedanta relativ mai micala sol pentru o experienta mai bogată si mai dinamică. In timp ce multe modele de cablu cu un singur capat folosesc o singura cale atat pentru sol, cat si pentru scut, modelul Dublu-Balansat le separa pe cele doua pentru o performanta mai curata si mai lipsita de zgomot.

 

CONDUCTORI SOLIZI DIN ARGINT CU SUPRAFATA PERFECTA (PSS)
 

Tehnologia Perfect-Surface aplicata argintului cu puritate extrema ofera claritate si contrast dinamic fara precedent. Perfect-Surface Silver (PSS) este metalul de cea mai buna calitate AudioQuest. Conductorii solizi previn interactiunea firului, o sursa majora de distorsiune a cablului. Perfect-Surface Silver de extrema puritate minimizeaza distorsiunea cauzata de limitele granulelor care exista in orice conductor metalic, aproape eliminand asprimea si sporind mult claritatea in comparatie cu OFHC, OCC, 8N si alte cupruri.
 

IZOLARE FEP TUB-AER (FEP ESTE UN POLIMER FLUORO)

Orice material solid adiacent unui conductor face de fapt parte dintr-un circuit imperfect. Izolarea firelor si materialele placilor de circuit absorb toate energia (pierderea). O parte din aceasta energie este stocata si apoi eliberata ulterior ca distorsiune. Cu toate acestea, aerul absoarbe aproape de energie, iar FEP este cea mai buna izolatie solida extrudabila, absorbind mai putina energie decat alte materiale. Utilizarea izolatiei FEP Air-Tube, cu aproape nimic in afara de aer in jurul conductoarelor solide, imbunatateste sunetul focalizarii si dinamicii unui sistem audio.

 

SISTEM DIELECTRIC-BIAS CU CAPCANA PENTRU FRECVENTE RADIO
 

Toate izolatiile dintre doi sau mai multi conductori sunt, de asemenea, un dielectric ale carui proprietati vor afecta integritatea semnalului. Cand dielectricul este impartial, implicarea dielectrica (absorbtia si eliberarea neliniara a energiei) provoaca diferite cantitati de intarziere in timp (schimbare de faza) pentru diferite frecvenae si niveluri de energie, ceea ce este o problema reala pentru sunetul multi-octava foarte sensibil la timp. Includerea unei capcane RF (dezvoltata pentru seria de produse audio de la AudioQuest din seria Niagara), asigura ca zgomotul de frecventa radio nu va fi indus in conductoarele de semnal din elementele campului DBS. (DBS, brevetul US nr. 7.126.055 si 7.872.195 B1)
 

SISTEM DE DISIPARE A ZGOMOTULUI DIN 3 STRATURI PE BAZA DE CARBON (NDS)

Este usor de realizat o acoperire de scut de 100%. Prevenirea interferentei radio frecventei (RFI) capturate de la modularea referintei la sol a echipamentului necesita Sistemul de disipare a zgomotului (NDS) de la AQ. Sistemele traditionale de ecranare absorb in mod obisnuit si apoi evacueaza energia de zgomot / RF la solul componentului, moduland si distorsionand planul de referinta "de referinta" critic, care la randul sau provoaca o distorsiune a semnalului. Straturile alternative de metal si materiale sintetice incarcate cu carbon ale NDS „protejeaza scutul”, absorbind si reflectand cea mai mare parte a acestei energii de zgomot / RF inainte de a ajunge la stratul atasat la sol.

 

SUDURA LA RECE/CONECTORI DIN CUPRU ROSU PUR PLACATI CU ARGINT


Tip mufa: Metal
Conector: Argintat
Lungime cablu: 2
Suport 3D: NU
Suport 4K: NU
Ferrite: NU
Amplificare: NU
Cablu Subwoofer: NU

Detalii

SKU
AUDHC-AQ-ANGR2M
Brand
Garantie
24 luni

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Viziteaza site-ul Gps-Auto.ro pe ShopMania Sigla Visa Sigla Visa