Cablu retea AudioQuest Diamond RJ45 CAT.7, 0.75M

6.89900 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU AUDHC-AQ-RJEDIA0.75

- Livrare 3-5 zile

- Plata în rate fără dobânda cu cardul de cumpărături

Descriere

Cablu retea RJ45 DIAMOND

Cablurile de retea CAT 7 din gama Vodka de la AudioQuest folosesc conductori solizi din argint 100% cu suprafata perfecta, care elimina complet interactiunea catenelor, una dintre cele mai mari surse de denaturare a cablurilor, pentru un sunet mai clar si mai dinamic. Conductorii din metale superioare reduc la minim distorsiunea si au mai putine impuritati (cum ar fi oxizii). Izolatia solida din polietilena de inalta densitate (PE) ajuta la mentinerea geometriei critice a semnalului pereche. Desigur, toate cablurile AudioQuest Ethernet respecta directionalitatea inerenta tuturor cablurilor audio analogice si digitale; sagetile de pe jachete indică directia (de la sursa la destinatie) pentru cea mai buna performanta audio. In ultimii ani, a avut loc o revolutie in modul in care oamenii stocheaza, distribuie si acceseaza media digitala (in timp real), inclusiv fotografii, filme si, bineinteles, muzica. Pentru ca nu mai depinde de suportul fizic, media devine adesea date care sunt mutate de la multiple dispozitive in mai multe locatii. Pentru aplicatiile si protocoalele audio, audio prin Ethernet oferă virtutile unei viteze mari, cu intarziere de timp scazuta (latenta), capacitate de distanta semnificativa (100 de metri fara un  amplificator de semnal) si un transfer bit perfect cu zgomot extrem de scazut. Cine nu si-ar dori toate aceste lucruri?

Lungimi disponibile: 0,75m - 12m

 
 
 • IZOLATIE DIN POLIETILENA DE DENSITATE MARE CU GEOMETRIE STABILIZATA
 • CONDUCTORI DE ARGINT SOLID CU SUPRAFATA PERFECTA (PSS)
 • CAPACITATE MARE DE TRANSFER A DATELOR:

  Standardul CAT.7 a fost creat pentru a permite transferul a 10 Gigabiti prin retele pe cabluri de cupru pe lungimi de 100m.
 • TOTI CONDUCTORII CONTROLATI PENTRU DIRECTIONALITATEA ZGOMOTULUI RF
 • CONECTORI CU LATIME DE BANDA ULTRA-LARGA CU PIERDERI MICI SI CU ACOPERIRE SCUT 100% SI SISTEM DECUPLARE

 

 • SISTEM DE DISIPARE A ZGOMOTULUI DIN 3 STRATURI CARBON: Este usor de realizat o ecranare de 100%. Pentru a impiedica interferenta de frecventa radio (RFI) capturata de la modularea referintei la sol a echipamentului este necesar sistemul de disipare a zgomotului de la AQ. Sistemele de protectie traditionale absorb in mod obisnuit si apoi scurg energia de zgomot / RF catre masa componentei, moduland s distorsiond planul critic de referinta, care la randul sau provoacă o denaturare a semnalului. Straturile alternative de metal si carbon ale NDS „protejeaza scutul”, absorbind si reflectand cea mai mare parte a acestei energii de zgomot / RF inainte de a ajunge la stratul atasat la sol.
   

 • SISTEM DIELECTRIC-BIAS CU CAPCANA RF: Toate izolatiile dintre doi sau mai multi conductori sunt, de asemenea, un dielectric ale carui proprietati vor afecta integritatea semnalului. Cand dielectricul este impartial, implicarea dielectrica (absorbtia si eliberarea neliniara a energiei) provoaca diferite cantitati de intarziere in timp (schimbare de faza) pentru diferite frecvente si niveluri de energie, ceea ce este o problema reala pentru sunetul multi-octava foarte sensibil la timp. Includerea unei capcane RF (dezvoltata pentru seria de produse electrice Niagara AudioQuest) asigura că zgomotul cu frecventa radio nu va fi indus in conductoarele de semnal din elementele campului DBS. (DBS, brevetul US nr. 7.126.055 si 7.872.195 B1)

Mufa intrare: RJ45
Mufa iesire: RJ45
Tip mufa: Metal
Conector: gold
Conector: nichel
Lungime cablu: 0.75
Suport 3D: NU
Suport 4K: NU
Ferrite: NU
Amplificare: NU
Cablu Subwoofer: NU

Detalii

SKU
AUDHC-AQ-RJEDIA0.75
Brand
Garantie
24 luni

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Viziteaza site-ul Gps-Auto.ro pe ShopMania Sigla Visa Sigla Visa