8%

Cablu retea AudioQuest Vodka RJ45 CAT.7, 1.5M

2.29900 RON (TVA inclus) 2.50099 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU AUDHC-AQ-RJEVOD01.5

- Livrare 3-5 zile

- Plata în rate fără dobânda cu cardul de cumpărături

Descriere

Cablurile Ethernet Cat 7 Vodka RJ/E utilizeaza conductori solizi cu 10% Argint, care elimina complet interactiunea firelor, una dintre cele mai mari surse de distorsiune a cablurilor, pentru un sunet mai clar, mai dinamic. Metalele conductoare superioare minimizeaza distorsiunea avand mai puține impuritati (cum ar fi oxizii) la aceste limite. Izolatia solida din polietilena de inalta densitate (PE) ajuta la mentinerea geometriei critice a perechii de semnal. Desigur, toate cablurile AudioQuest Ethernet respecta directionalitatea inerenta tuturor cablurilor audio analogice si digitale; sagetile de pe jachete indica directia (de la sursa la destinatie) pentru cea mai buna performanta audio.

In ultimii ani a existat o revolutie in modul in care oamenii stocheaza, distribuie si acceseaza mass-media digitala (in timp real), inclusiv fotografii, filme si, desigur, muzica. Nu mai depinde de mediul fizic, media noastra este adesea date mutate de pe mai multe dispozitive in locatii multiple. Pentru aplicatiile si protocoalele audio, audio prin Ethernet ofera virtutile unei viteze mari, unei latente scazuta, capacitate semnificativă pe distanță (100m fara un amplificator activ sau repetitor) si o comunicare bit-perfecta, cu un jitter extrem de scazut. Cine nu si-ar dori toate aceste lucruri?

 
IZOLATIE DIN POLIETILENA CU DENSITATE MARE SI GEOMETRIE STABILIZATA
CAPACITATE DE DATE CU VITEZA MARE

Standardul de cablu Cat 7 a fost creat pentru a permite 10-Gigabit Ethernet peste 100 m de cabluri de cupru.


CONECTORI PRECISI DE BAND ULTRA-LARGA CU PIERDERI MICI SI SCUT 100% CU

TOTI CONDUCTORII CONTROLATI PE DIRECTIONALITATEA ZGOMOTULUI RF
SISTEM DE DISIPARE A ZGOMOTULUI DIN 3 STRATURI CARBON (NDS)

Este usor de realizat o ecranare de 100%. Pentru a impiedica interferenta de frecventa radio (RFI) capturata de la modularea referintei la sol a echipamentului este necesar sistemul de disipare a zgomotului de la AQ. Sistemele de protectie traditionale absorb in mod obisnuit si apoi scurg energia de zgomot / RF catre masa componentei, moduland s distorsiond planul critic de referinta, care la randul sau provoacă o denaturare a semnalului. Straturile alternative de metal si carbon ale NDS „protejeaza scutul”, absorbind si reflectand cea mai mare parte a acestei energii de zgomot / RF inainte de a ajunge la stratul atasat la sol.

INVELIS PVC CONFORM CU CMG (CL3 & FT4)

Mufa intrare: RJ45
Mufa iesire: RJ45
Tip mufa: Metal
Conector: nichel
Lungime cablu: 1.5
Suport 3D: NU
Suport 4K: NU
Ferrite: NU
Amplificare: NU
Cablu Subwoofer: NU

Detalii

SKU
AUDHC-AQ-RJEVOD01.5
Brand
Garantie
24 luni

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Viziteaza site-ul Gps-Auto.ro pe ShopMania Sigla Visa Sigla Visa