Cablu subwoofer RCA - RCA AudioQuest Boxer 2m

1.02900 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU AUDHC-AQ-BOXER02

- Livrare 3-5 zile

- Plata în rate fără dobânda cu cardul de cumpărături

Descriere

CONDUCTORI SOLIZI CU 1.25% ARGINT PENTRU O PERFORMANTA IMBUNATATITA A SUBWOOFER-ULUI

Conductori solizi din curpu placati cu 1.25% argint. O cale rentabila superba de a maximiza calitatea unui cablu video sau digital, stridenta si oribila pentru un cablu de tip "full-range", dar care pentru un cabolu de subwoofer sa ridice nivelul de precizie, imbunataind articularea si inteligibilitatea.

IZOLATIE TUB-AER DIN POLIETILENA

Orice material solid adiacent cu un conductor face parte dintr-un circuit imperfect. Izolatia firului si materialele placii cu circuite integrate absorb energie. O parte din aceasta energie este stocata si eliberata apoi in circuit sub forma de distorsiuni. Insa, AudioQuest, however, foloseste pentru ambii conductori  izolatie de tip Tub-Aer din Polietilena, pentru o stabilitate crescuta si o claritate imbunatatia. Pentru ca aerul aproape ca nu absorabe energie si pentru ca Polietilena are pierdere mica si un profil al distorsiunilor scazut, izolatie tub-aer din polietiilena, cu continutul sau mare de aer, produce un efect de defocusare mult mai scazut decat alte materiale utilizate.

GEOMETRIE DUBLU-BALANSATA

Proiectata special pentru aplicatii single-end, Geometria Dubu-Balansata ofera o impedanta relativ mai micala sol pentru o experienta mai bogată si mai dinamică. In timp ce multe modele de cablu cu un singur capat folosesc o singura cale atat pentru sol, cat si pentru scut, modelul Dublu-Balansat le separa pe cele doua pentru o performanta mai curata si mai lipsita de zgomot.

SISTEM DE DISIPARE A ZGOMOTULUI PE 3 STRATURI DIN CARBON(NDS)

Este usor de realizat o acoperire de scut de 100%. Prevenirea interferentei radio frecventei (RFI) capturate de la modularea referintei la sol a echipamentului necesita Sistemul de disipare a zgomotului (NDS) AQ. Sistemele traditionale de ecranare absorb in mod obisnuit si apoi evacueaza energia de zgomot / RF la solul componentului, moduland si distorsionand planul de referinta "de referinta" critic, care la randul sau provoaca o distorsiune a semnalului. Straturile alternative de metale si materiale sintetice incarcate cu carbon ale NDS „protejeaza scutul”, absorbind si reflectand cea mai mare parte a acestei zgomote / energie RF inainte de a ajunge la stratul atasat la sol.

CONECTORI DIN CUPRU ROSU PUR IN BAIE DE ARGINT, SUDATI LA RECE


Mufa intrare: 1 x RCA
Mufa iesire: 1 x RCA
Tip mufa: Metal
Conector: Argintat
Lungime cablu: 2
Suport 3D: NU
Suport 4K: NU
Ferrite: NU
Amplificare: NU
Cablu Subwoofer: DA

Detalii

SKU
AUDHC-AQ-BOXER02
Brand
Garantie
24 luni

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Viziteaza site-ul Gps-Auto.ro pe ShopMania Sigla Visa Sigla Visa