Cablu Subwoofer RCA - RCA AudioQuest Greyhound 2m

36900 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU AUDHC-AQ-GHOUND02

- Livrare 3-5 zile

- Plata în rate fără dobânda cu cardul de cumpărături

Descriere


SISTEM DE DISIPARE A ZGOMOTULUI PRIN STRAT DE METAL

 

A face o ecranare de 100% este usor. Insa aceasta nu garanteaza ca interferentele electromagnetice captate nu vor afecta semnalul. Sistemul de disipare a zgomotului de la AudioQuest previne contaminarea semnalului cu interferente elctromagnetice, protejand semnalul si echipamentele interconectate de acest fenomen.

 

CONDUCTORI SOLIZI CU 0.5% ARGINT PENTRU O PERFORMANTA MAI BUNA A SUBWOOFER-ULUI
 

Conductorii solizi elimina distorsiunile provocate de interactiunea firelor. Conductorii placati cu Argint sunt excelenti pentru aplicatii cu frecvente foarte inalte. Aceste semnale, fiind de o frecventa foarte inalte, circula aproape exclusiv pe suprafata conductorului. Suprafata fiind formata din Argint de puritate inalta, performata va fi foarte apropiata ca aceea a unui conductor alcatuit 100% din Argint dar cu un pret mai aproape de al unui conductor solid din Cupru. Aceasta este o incredibila modalitate rentabila de a fabrica cabluri de subwoofer de calitate superioara.

 


 

GEOMETRIE COAXIALA HYPERLITZ
 

Un cerc perfect din conductori negativi ce infasoara in spirala un singur conductor pozitiv mare, formand un cablu cu o suprafata larga pe sectiune, care minimizeaza aspectele negative ale efectului pelicular si ofera o rezistenta scazuta.

 

SUDURA LA RECE/CONECTORI PLACATI CU AUR

Acest tip de conexiune permite eliminarea fludorului, care reprezinta principal sursa de distorsiuni. Datorita acestui tip de conexiune se ofera o flexibilitate mai ridicata in alegerea materialelor din care este executat conectorul, aceasta nemafiind limitata doar la metale care sunt usor de cositorit.
 

IZOLATIE DIN SPUMA DE POLIETILENA

Orice material solid adiacent cu un conductor face parte dintr-un circuit imperfect. Izolatia firului si materialele placii cu circuite integrate absorb energie. O parte din aceasta energie este stocata si eliberata apoi in circuit sub forma de distorsiuni. Cablurile din seria Tower utilizeaza o izolatie din spuma de polietilena umpluta cu aer pentru ambii conductori, deoarece aerul nu absoarbe energie aproape deloc, iar polietilena are pierderi scazute si nu cauzeaza distorsiune. Gratie aerului din spuma de polietilena, efectul de ”defocusare” este aproape complet eliminat.


 
Mufa intrare: 1 x RCA
Mufa iesire: 1 x RCA
Tip mufa: Metal
Conector: gold
Lungime cablu: 2
Suport 3D: NU
Suport 4K: NU
Ferrite: NU
Amplificare: NU
Cablu Subwoofer: DA

Detalii

SKU
AUDHC-AQ-GHOUND02
Brand
Garantie
24 luni

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Viziteaza site-ul Gps-Auto.ro pe ShopMania Sigla Visa Sigla Visa