Cablu subwoofer RCA - RCA AudioQuest Husky 2m

2.24900 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU AUDHC-AQ-HUSKY02

- Livrare 3-5 zile

- Plata în rate fără dobânda cu cardul de cumpărături

Descriere

CONDUCTORI SOLIZI CU 5% ARGINT PENTRU O PERFORMANTA IMBUNATATITA A SUBWOOFER-ULUI

Conductori solizi din curpu placati cu 5% argint. O cale rentabila superba de a maximiza calitatea unui cablu video sau digital, stridenta si oribila pentru un cablu de tip "full-range", dar care pentru un cabolu de subwoofer sa ridice nivelul de precizie, imbunataind articularea si inteligibilitatea.

IZOLATIE TUB-AER DIN POLIETILENA

Orice material solid adiacent cu un conductor face parte dintr-un circuit imperfect. Izolatia firului si materialele placii cu circuite integrate absorb energie. O parte din aceasta energie este stocata si eliberata apoi in circuit sub forma de distorsiuni. Insa, AudioQuest, however, foloseste pentru ambii conductori  izolatie de tip Tub-Aer din Polietilena, pentru o stabilitate crescuta si o claritate imbunatatia. Pentru ca aerul aproape ca nu absorabe energie si pentru ca Polietilena are pierdere mica si un profil al distorsiunilor scazut, izolatie tub-aer din polietiilena, cu continutul sau mare de aer, produce un efect de defocusare mult mai scazut decat alte materiale utilizate.

GEOMETRIE TRIPLU-BALANSATA (CONDUCTOR IMPAMANTARE, SEPARAT)

Geometria noastra triplu-balansata foloseste un conductor de referinta la sol separat, astfel incat scutul cablului nu este niciodata utilizat drept conductor inferior. Indiferent daca sunt pregatiti cu mufe RCA sau XLR, cei trei conductori ai cablului asigura ca semnalele pozitive si negative au trasee de conducere de distorsiune la fel de superioare.
 

DIELECTRIC 72V CUSISTEM CAPCANA PENTRU RADIO FRECVENTE PE BAZA DE CARBON (DBS)
 

Toata izolatia este, de asemenea, un dielectric ale carui proprietati electrice afecteaza integritatea semnalului. Cand izolata este impartiala, implicarea dielectrica (absorbtia si eliberarea neliniară a energiei in fluxul semnalului) determina cantitat diferite de intarzieri de timp (schimbare de faza) pentru frecvente si niveluri de energie diferite, ceea ce reprezinta o problema semnificativa pentru un sunet multi-octava foarte sensibil sensibil in timp. DBS-ul multi-patentat al AudioQuest creeaza un camp electrostatic puternic si stabil, care satura si polarizează (organizeaza) moleculele izolarii. Acest lucru reduce la minimum intarzierile de timp neliniare, ceea ce duce la un sunet ce reiese mai clar dintr-un fundal „mai negru”. Includerea unei capcane RF (o tehnologie dezvoltata pentru seria de produse audio Niagara de la AudioQuest) in pachetul de baterii DBS reduce si mai mult zgomotul cu frecventa radio. Pachetele de baterii DBS vor dura multi ani. Un buton de testare si un LED permit verificarea ocazionala a bateriei. (DBS, US Pat #s 7,126,055 & 7,872,195 B1)
 

SISTEM DE DISIPARE A ZGOMOTULUI DIN 4 STRATURI CARBON
 

Este usor de realizat o acoperire de scut de 100%. Prevenirea interferentei radio frecventei (RFI) capturate de la modularea referintei la sol a echipamentului necesita Sistemul de disipare a zgomotului (NDS) AQ. Sistemele traditionale de ecranare absorb in mod obisnuit si apoi dreneaza energia de zgomot / RF la solul componentelor, moduland si distorsionand planul de referinta "de referinta", care la randul sau provoaca o distorsiune a semnalului. Straturile alternative de metal si materiale sintetice incarcate cu carbon ale NDS „protejeaza scutul”, absorbind si reflectand cea mai mare parte a acestui zgomot / energie RF inainte de a ajunge la stratul atasat la sol.

 

CONECTORI DIN CUPRU ROSU PUR IN BAIE DE ARGINT, SUDATI LA RECE

 


Mufa intrare: 1 x RCA
Mufa iesire: 1 x RCA
Tip mufa: Metal
Conector: Argintat
Lungime cablu: 2
Suport 3D: NU
Suport 4K: NU
Ferrite: NU
Amplificare: NU
Cablu Subwoofer: DA

Detalii

SKU
AUDHC-AQ-HUSKY02
Brand
Garantie
24 luni

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Viziteaza site-ul Gps-Auto.ro pe ShopMania Sigla Visa Sigla Visa