Cablu USB A-B AudioQuest Carbon 1.5m

1.05999 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU AUDHC-AQ-65-089-13

- Livrare 3-5 zile

- Plata în rate fără dobânda cu cardul de cumpărături

Descriere

In 1982, Sony ne-a oferit „Sunet perfect pentru totdeauna”, impreuna cu atitudinea ca „este doar digital, astfel incat toate playerele CD suna la fel”. Acest lucru a fost respins, iar diferentele calitative dintre jucatori au devenit adevar acceptat. Apoi au aparut combosuri separate de transport si DAC, care au adus cu sine atitudinea ca „toate cablurile audio digitale S / PDIF suna la fel ...” pana cand si acestea au fost respinse. Acum frontiera s-a mutat inca o data. Sunetul digital este intr-adevar doar unul si zerouri? Nu credem asa si, odata ce ati avut ocazia sa ascultati Cinnamon USB, nici nu veti crede ...

Caracteristici:

TOTI CONDUCTORII CONTROLATI PENTRU DIRECTIONALITATEA Zgomotului RF

CONDUCTORI SOLIDI DE 1,25% ARGINT PENTRU PERFORMANTE DIGITALE IMBUNATATITE

Conductorii solizi elimina distorsiunea interactiunii firelor si reduc jitterul. Conductoarele placate cu argint sunt excelente pentru aplicatii de inalta frecventa, cum ar fi audio HDMI. Aceste semnale, fiind o frecventa atat de inalta, se deplaseaza aproape exclusiv pe suprafata conductorului. Deoarece suprafata este fabricata din argint de inalta puritate, performanta este foarte apropiata de cea a unui cablu argintiu solid, dar la un pret mult mai aproape de cablul de cupru solid. Acesta este un mod incredibil de rentabil de a produce cabluri HDMI de foarte buna calitate.
ISOLARE CU SPUMA CU CELULE DURI

Izolatia cu spuma dura (HCF) asigura geometria critica a perechii de semnal. Orice material solid adiacent unui conductor face de fapt parte dintr-un circuit imperfect. Izolarea firelor si materialele placilor de circuit absorb toate energia. O parte din aceasta energie este stocata si apoi eliberata ca distorsiune. Izolatia cu spuma cu celule dure este similara cu cea cu spuma-PE folosita in cablurile noastre mai accesibile Bridges & Falls si este injectata cu azot pentru a crea buzunare de aer. Deoarece azotul (cum ar fi aerul) nu absoarbe energia si, prin urmare, nu elibereaza energie din sau in conductor, distorsiunea este redusa. In plus, rigiditatea materialului permite conductorilor cablului sa mentina o relatie stabila pe toata lungimea cablului, producand un caracter de impedanta stabil si minimizand in continuare distorsiunea.

Mufa intrare: USB A
Mufa iesire: USB B
Tip mufa: Metal
Conector: Argintat
Lungime cablu: 1.5

Detalii

SKU
AUDHC-AQ-65-089-13
Brand
Garantie
24 luni

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Viziteaza site-ul Gps-Auto.ro pe ShopMania Sigla Visa Sigla Visa