Filtru si protectie retea electrica AudioQuest, PowerQuest 3

1.99900 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU AUDHC-AQ-PQ3EU

- Livrare 3-5 zile

- Plata în rate fără dobânda cu cardul de cumpărături

Descriere

PowerQuest® 3

8 prize
• 2 x 4K / 8K priza de filtrare liniara optimizata video
• 2 x priza de curent mare
• 4 x prize filtrare liniara

Dimensiuni: 39.29cm Lungime x 8.00cm latime x 18.79cm Inaltime

Imbunatateste-ti experienta de divertisment audio si video cu PowerQuest®.


Filtrarea noastra de putere elimina mai mult zgomot si denaturarea decat majoritatea aparatelor din gama, imbunatatind dramatic performantele sistemului. Spre deosebire de protectiile de supratensiune traditionale, supresia de supratensiune fara sacrificiu impiedica atat tensiunea inalta, cat si curentul sa produca daune echipamentului dvs., asigurandu-va ca dispozitivul dvs. PowerQuest nu va da gres in timp.

In plus, PowerQuest PQ-3 ofera atat un profil subtire, cat si un suport robust de montare pe podea, care il face ideal pentru montarea in spatele dulapurilor. Cablurile de alimentare se conecteaza direct la prizele de curent alternativ din stratul superior, ceea ce face ca problemele de instalare sa fie libere. Pentru cei care prefera montarea pe raft, suportul de jos poate fi indepartat cu usurinta. Acest lucru permite accesul usor la toate cele sase prize. Trimiterea unei puteri curate catre sistemul dvs. A / V nu a fost niciodata atat de simpla sau convenabila.

Ghid de conectare

Prizele PQ-3 au fost proiectate pentru a asigura performante optime  pentru sistemul dvs. de divertisment de acasa. Pentru cele mai bune rezultate, utilizati recomandarile de conectare de mai jos pentru conectarea sistemului la PQ-3.

Priza 1, 5
Filtru liniar optimizat video 4K / 8K: Cel mai bun atunci cand este conectat la ecrane video, televizoare, proiectoare sau playere universale.

Prizele 2, 3, 6, 7
Filtru ultra-liniar: Cel mai bun atunci cand este conectat la surse audio / video, computere, modem sau router.

Priza 4, 8
Curent inalt: Cel mai bun atunci cand este conectat la soundbar, amplificator de putere, receptor audio / video sau subwoofer.

INCHIDERE IN SUPRA-SARCINA: 140VAC: va activa releul principal al circuitului de alimentare pentru a se deschide in mai putin de 0,25 secunde; se resetează automat odata ce puterea de intrare se afla intr-un interval sigur.

PROTECȚIE LA SUPRA-SARCINA: Nimic de deteriorat prin teste repetate de tensiune de intrare de 6000V / 3000A, care este maximul care poate supraviețui panoului electric al unei clădiri.

FILTRU ULTRA-LINEAR: Disiparea zgomotului in mod diferential: in exces 22dB reducere de la 30kHz-1GHz. Filtru liniarizat pentru impedanta dinamică (in crestere) a liniei cu frecvență de la 0,05 Ohmi (sursa) si incarcare de la 10 până la 50 Ohm (dependent de curentul sistemului).

PRIZA OPTIMIZATA VIDEO 4K / 8K : In plus fata de filtrul liniar, această priza ofera suplimentar tehnologia de disipare a zgomotului pentru a maximiza performanta TV.

PROTECTIA LINEI DE SEMNAL: CABLU / SATELIT
CAPACITATE ACTUALA DE INTRARE: 15 AMPS RMS
CAPACITATE INCARCARE USB: 4X PORTURI - CAPACITATE TOTALĂ 4.8 AMPS
CABLU DE ALIMENTARE AUDIOQUEST CU GEOMETRIE CONCENTRICA DIRECTIONAL OPTIMIZAT
GARANȚIE DE PROTECTIE A ECHIPAMENTELOR CONECTATE


Manual de utilizare (ROM) : Descarca

Detalii

SKU
AUDHC-AQ-PQ3EU
Categorii
Brand
CATEGORIE
ACCESORII/CONECTICA
TIP
FILTRE AUDIO
Garantie
24 luni

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Viziteaza site-ul Gps-Auto.ro pe ShopMania Sigla Visa Sigla Visa