9%

Pachet interactiv EVOBOARD IB85 + VIEWSONIC PA503S + EATV2

3.83999 RON (TVA inclus) 4.25599 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU SOUNDON31841

- Livrare 3-5 zile

- Plata în rate fără dobânda cu cardul de cumpărături

Descriere

Tabla interactiva 85", format 4:3, tehnologie optica cu 2 camere, 2 puncte de atingere

 

 

   În mod natural, într-o lume în care distanțarea socială este noua normă, școlile (și alte instituții de învățământ) trebuie să folosească noile tehnologii disponibile pentru ca elevii și studenții să-și poată atinge obiectivele de învățare. În contextul pandemiei COVID-19 și a învățămîntului online, soluțiile pentru educație pe care vi le oferim integrează tehnologie interactivă și atractivitate.

 
 

 

 

   Cu această tablă interactivă și suita software integrată se permite conectarea partenerilor educaționali în timp real, utilizând multiple platforme dedicate precum Zoom Meetings, Google Meet, Google Classroom, Microsoft Teams, Blue Jeans, Cisco Webex Meetings, Join.me, Zoho Meetings, Skype for business, GoToMeeting, Starleaf sau orice altă aplicație de învățământ la distanță sau videoconferință, participanții putând să interacționeze cu conținutul lecției și să continue comunicarea eficientă cu colegi, prieteni sau colaboratori.

 

   Prin intermediul funcțiilor tactile se poate realiza interacțiunea simultană a participanților, păstrându-se caracterul realist al orelor de curs în raport cu felul în care se pot implica educabilii.

 

 

 

   Ca măsură de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2, se recomandă igienizarea suprafețelor și a markerelor cu soluție dezinfectantă (ex. soluție pentru igienizarea mâinilor pulverizată pe o cârpă moale care să nu zgârie suprafața).

 

 

 

 

 

 

   Educatia digitala este din ce in ce mai prezenta in invatamantul din Romania, evolutiile din domeniul tehnologiei ducand la schimbari fundamentale ale modului prin care copiii invata, propunand o abordare practica a curriculei scolare, cu scopul de a incuraja implicarea elevilor dar si de a le usura asimilarea de cunostinte.

 

  

   Departe de a fi o metoda de predare rezervata numai invatamantului prescolar, primar, gimnazial si liceal (gradinite, scoli, licee) notiunea de clasa interactiva poate fi intalnita pana la cele mai inalte etape ale educatiei (universitati), avand nenumarate beneficii. O mai buna interactiune intre participanti si un angajament mai mare din partea acestora, plus diversitatea lectiilor prin multitudinea de instrumente educative si experimentele simulatoare pentru diferite materii, sunt doar cateva dintre acestea.

 

 

 

   Tabla interactiva multi-touch EVOBOARD IB-85 are un sistem de detecţie optica si este prevazuta cu 22 de butoane complet personalizabile pe fiecare laterala a acesteia. Tehnologia inovativa si software-ul multidisciplinar disponibil atat in limba romana cat si in alte limbi de circulatie internationala ofera profesorilor  posibilitatea de a-si pune creativitatea in slujba  realizarii unor experiente extrem de atractive pentru elevi si studenti.­­ De asemenea, aceasta poate fi folosita cu succes si in mediul de afaceri oferind instrumentele necesare pentru a face prezentarile mult mai dinamice si collaborative.

   Este usor de montat si folosit, cu ajutorul interfetei HID nefiind necesara instalarea vreunui driver, rama ultra-subtire din aliaj de aluminiu ii ofera un aspect placut, iar consumul de energie este foarte scazut.

 

 

 

 

 

   Software-ul proprietar al tablei interactive EVOBOARD IB-85 este corelat cu curricula scolara din Romania si ofera o galerie impresionanta cu materiale pentru chimie, fizica si matematica. De asemenea, exista posibilitatea de a fi personalizat cu elemente  specifice  fiecarei materii in parte – exemple: arta, sport, istorie, limba romana, tehnologie, religie, economie, limbi straine.

 

 

 

 

   Printre functiile specifice de o importanta deosebita ale acestuia, se numara: deschidere document, import, salvare, tiparire, trimitere email, impartirea paginii de lucru in doua sau trei parti, schimbarea limbii, salvarea paginilor lucrate ca fisier de tip: imagine (jpg, gif...), Microsoft Office (pptx, docx sau pdf, adaugare pagina, inregistrare video, redare video, recunoasterea scrisului de mana, posibilitatea de a scrie cu diferite tipuri de creion:  stilou, pensula, evidentiator, creion recunoastere forma, creion creativ cu peste 30 tipuri de texturi si grosimi diferite la care se pot adauga si altele personalizate si creion cu efect laser.

 

   Recunoasterea gesturilor este o functionalitate prin care tabla interactiva devine o solutie dinamica iar prezentarile capata mai mult interes.

 

 

   Alte caracteristici ale soft-ului, extrem de utile in procesul de predare si invatare:  rotire, mișcare și redimensionare a obiectelor, recunoașterea automată și optimizarea formelor geometrice, lucrul cu instrumente virtuale pentru operații precise (compas, triunghi si rigla), plus posibilitatea de a folosi functia de spot luminos cu diametru personalizabil de diferite forme (elipsa, dreptunghi, triunghi si octogon) pentru a cauta sau evidentia elementele dintr-o pagina. Cu toate ca soft-ul este intuitiv si  foarte usor de utilizat, se poate accesa oricand manualul de utilizare in limba romana care poate fi gasit in meniul Ajutor.

 

 

Specificatii tehnice:

 

  EVOBOARD IB-85
Format 4:03
Dimensiuni exterioare mm 1754*1289
Dimensiuni interioare mm 1697*1232
Dimensiuni suprafata proiectie mm 1592*1195
Lungimea diagonalei exterioare inch 85.7 inch
Lungimea diagonalei exterioare mm 2177 mm
Lungimea diagonalei active inch 82.6 inch
Lungimea diagonalei active mm 2097 mm
Lungimea diagonalei de proiectie inch 78.4 inch
Lungimea diagonalei de proiectie mm 1991 mm
Greutate 18 kg
Atingere cu degetul Da
Tehnologie atingere OITT (Optical Imaging Touch Technology)
Numar atingeri simultane 2
Gesturi Da
Recunoasterea atingerii Da
Numar atingeri simultane - pentru scris 2
Modalitate schimb cerneala - mouse Din meniul software si buton de pe suprafata tablei
Markere 3
Tavita pentru markere tavita pasiva 
Rezolutie 32768x32768
Timp de raspuns 5 ms
Precizie 0.05 mm
Calibrare (puncte) 4, 16, 25
Sisteme de operare Windows, Linux, Mac, Android
Alimentare USB 2.0 (Full-speed)
Butoane laterale (Hotkeys) in limba Romana 22 pe fiecare parte
Consum  5V Consum mediu de energie <2.5W, @5V

 

 

 

PA503S

3,800 Lumens SVGA Business Projector

 • Auto Power Off
 • 22,000:1 contrast ratio
 • SuperColor™ Technology
 • 5 colour modes
 • Vertical Keystone

Extended Lifespan

Users can choose different lamp mode to extend the lamp’s lifespan. When Power Saving setting is on and without any signal input, the projector will automatically switch to Eco Mode and SuperEco Mode

 • Eco Mode: This projector automatically switches from Normal to Eco Mode whenever it has been left idle for 5 minutes.
 • SuperEco Mode: When the projector has not received an input signal for 20 minutes, projected images are dimmed to 70%, extending the lamp’s lifespan to 15,000 hours on average.

Automatic Sleep Timer

Forgetting to shut off projectors is a common occurrence, especially in public spaces such as classrooms and meeting rooms. PA503S’s sleep timer allows you to select a period of inactivity that will determine when the projector should put itself into sleep mode automatically.

 

Auto Power Off

When no signal has been detected, the projector will automatically power off to conserve energy and lamp life.
 

Bright Images in Any Environment

3,800 ANSI Lumens of brightness and a 22,000:1 high contrast ratio guarantee the production of bright images in any environment, including rooms with high ambient light.
 

Amazing Colour Accuracy

ViewSonic’s proprietary SuperColour™ Technology displays a wide range of visible colour, ensuring that users enjoy more realistic and accurate colour in both bright and dark environments without sacrificing image quality.
 

Fine-Tuned Viewing

Choose from 5 unique preset viewing modes to provide the best settings for your usage:

 • Brightest Mode: For environments where the maximum brightness is required
 • Presentation Mode: High-brightness and a high contrast ratio for presentations in brightly lit environments.
 • Standard Mode: Enhanced colour, similar to that of a PC or Notebook.
 • Photo Mode: Natural colour for general viewing
 • Movie Mode: Saturated colour for a better movie watching experience in dark environments.

Immersive 3D Viewing

PA503S’s HDMI port allows users to project 3D content directly from 3D Blu-Ray players and HDMI-enabled devices such as laptops, tablets, and media players.
 

Instant Activation

Get your projector up and running instantly with two simple settings:

 • Direct Power On: Simply connect the power cord and begin; the projector will power itself on automatically.
 • Signal Power On: The projector will power on automatically upon detection of a VGA cable connection.

Remote Control Functionality

This projector can be assigned to 8 different remote control codes in the same venue through a single remote control for effortless projector selection, configuration and operation during lessons or meeting. It can also operate certain projectors when the coded are fitted both on the projector and on the remote control.
 

Advanced Image Correction

Vertical keystone allows you to correct and adjust distorted images with ease, making installation flexible.
 

Time Management Assistance

Presentation Timer is an embedded on-screen timer that helps users with time management during presentations. Once a specified time limit has been reached, the projector will signal this with a beep, keeping presentations running on time.
 

Attention Refocusing Capabilities

Using PA503S’s Blank Timer, presenter can refocus the audience’s attention back to them by hiding the screen’s image at different points during a presentation. In addition, Blank Timer can also be used as a reminder for when to take breaks.
 

           

 

 

 

 

 

 

Suport videoproiector tavan EATV2, alb, reglabil, 43-65 cm

 

 

Suportul pentru videoproiector de tavan universal EATV2 se potriveste cu 99,9% dintre videoproiectoarele existente pe piata.

 

Suportul pentru videoproiector este realizat din metal de culoare alba, avand la prinderea videoproiectorului un cap foarte flexibil ce perminte miscarea videoproiectorului pe laterala si verticala cu pana la plus - minus 15 grade.

 

Suport videoproiector poate fi folosit si cu tija reglabila din dotare sau fara. In caz ca nu folositi tija reglabila, videoproiectorul va avea o inaltime de 12 cm de la tavan.

In caz ca se foloseste tija reglabila, videoproiectorul se va situa la minim 43 cm de la tavan, respectiv maxim 65 de cm de la tavan.

 

Tija suportului este o tija telescopica, cu rol de management al cablurilor, lucru ce va va ajuta sa ascundeti cablurile de la vedere.

 

Suportul de videoproiector suporta maximum 10 kg si vine cu o garantie de 5 ani de zile.

 


Aspect / Format: 4:3
Diagonala: 85 inch
Tehnologia: Optic
Numar atingeri: 2
Tavita marker: NU

Detalii

SKU
SOUNDON31841
Categorii
Brand
Garantie
24 luni

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Viziteaza site-ul Gps-Auto.ro pe ShopMania Sigla Visa Sigla Visa