Receiver AV Stereo 2.1 MARANTZ NR1200, 2x75W, 5 x HDMI, HEOS, Silver

4.91399 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU AUDHC-MR-NR1200S

- Livrare 3-5 zile

- Plata în rate fără dobânda cu cardul de cumpărături

Descriere


Receiver stereo slim cu HEOS integrat și conectare în rețea

Receiverul stereo Marantz NR1200 îți oferă plăcerea de a te bucura de perfecțiunea audio a sunetului de înaltă rezoluție. Are o dimensiune compactă și e capabil să amplifice foarte bine sunetul de înaltă fidelitate. Circuitul de amplificare este realizat exclusiv din componente discrete și asigură acel sunet ce poartă amprenta Marantz. NR1200 este perfect pentru pasionații de muzică ce își doresc o redare în bune condiții a muzicii, funcții moderne de streaming și opțiuni de conectivitate digitală. Conectivitate versatilă prin HDMI ARC: 5 intrări HDMI cu suport full HDCP 2.3, plus o ieșire HDMI cu ARC pentru o conectarea la TV cu un singur cablu. NR1200 suportă cele mai recente standarde HDMI și este dotat cu 5 intrări și 1 ieșire. Ai suficiente porturi HDMI la care poți conecta TV prin HDMI ARC și multe alte surse, blu-ray player, consolă de jocuri video, receptor TV, etc. Și toate acestea pe un aparat mai îngust decât o carcasă de CD.


Caracteristici principale
 • Dimensiune slim, cu înălțime la jumătate față de un receiver AV tradițional: Oferă o redare excepțională și recunoscuta calitate audio Marantz
 • Amplificare potrivită preferințelor tale audio: Două canale amplificate prin circuite discrete, fiecare canal stânga/ dreapata cu propriul circuit și putere de 75 W pe canal
 • Construcție și performanțe Hi-Fi: componente deidcate Hi-Fi pentru performanțe stereo Hi-Fi. Condensatori de putere customizați, componente audio tunate cu precizie de către specialiștii noștri și circuit digital cu două DAC-uri
 • Conectivitate versatilă prin HDM ARC: 5 intrări HDMI cu suport full HDCP 2.3, plus o ieșire HDMI cu ARC pentru o conectarea la TV cu un singur cablu
 • Flexibilitate la configurare: Ieșiri de boxe A/B, control de tonuri și două ieșiri de subwoofer
 • Redare audio de înaltă performanță, la înaltă rezoluție: este capabil să decodeze fișiere audio Hi-Res: ALAC, FLAC și WAV lossless până la 24-bit/192-kHz — plus, DSD 2.8MHz și 5.6MHz
 • Conectezi căști Bluetooth: Asculți muzica sau programele TV folosind căștile tale Bluetooth. Poți asculta la căști și în același timp să ai sunet și în boxe sau separat. (available by software update in late 2019).
 • HEOS integrat: Asculți muzică mult mai flexibil, într-o singură cameră sau în mai multe
 • Asculți muzica preferată prin servicii de muzică online: Redă muzică din Spotify, Amazon Music, TuneIn, Deezer și multe altele via Bluetooth, AirPlay 2 sau HEOS
 • Conectare în rețeaua de acasă: vine cu Wi-Fi dual band 2.4GHz/5GHz (două antene)
 • Comenzi vocale: Suportă aplicații de control vocal precum Amazon Alexa, Apple Siri și Google Assistant
 • DAB+ / FM tuner: Asculți posturi de radio la o calitate bună a sunetului și fără distorsiuni
 • Asculți muzică de pe vinil: receiverul vine cu intrare dedicată pentru conectarea unui pick-up
 • O experiență de gaming excepționlă: Funcția Auto Low Latency Mode (ALLM) asigură utilizatorilor de Xbox One o sincronizare bună de imagine și sunet atunci când consola este conectată la un TV compatibil ALLM
 • Conectivitate cu Smart TV: NR1200 poate fi controlat și cu telecomanda TV-ului tău via HDMI-CEC
 

Dimensiuni reduse

NR1200 este construit pe un șasiu compact, cu dimensiuni slim și este capabil să asigure performanțe acustice de foarte bună calitate. La doar jumătate din înălțimea unui receiver AV tradițional, NR1200 asigură același sunet muzical consacrat de Marantz.
 
Un receiver stereo modern

Network receiverul stereo Marantz NR1200 concurează cu ușurință orice soundbar atunci când discutăm despre un sistem de muzică pentru acasă. Este simplu de configurat și oferă o calitate audio superioară. Putere mai mare și ai libertate mai mare la alegerea boxelor, plus mai multe posibilități de conectare pentru surse audio și video. Asculți muzică prin serviciile tale preferate de streaming și ai control la îndemânoă de pe telefon. Modern și elegant, NR1200 este o alegere bună pentru sistemul tău de muzică.

 

Un sunet muzical
Reglaje audio în cele mai mici detalii realizate de maeștrii de sunet Marantz pentru acea semnătură sonoră unică. Nicio componentă nu trece mai departe fără a fi riguros testată. Astfel ai un sunet de muzical de bună calitate din orice sursă conectată la receiver.


Amplificare potrivită pentru o redare audio de calitate

Chiar dacă ai înclinații audiofile, Marantz NR1200 va livra întotdeauna sunet de calitate prin circuitele sale de putere realizate din componente discrete, cu circuit de putere dedicat pe fiecare canal. NR1200 oferă 75W pe canale (8-ohm, 20Hz – 20kHz, 0.08% THD).Conectivitate HDMI de ultimă oră

Include 5 intrări HDMI, fiecare cu suport HDCP 2.3, 4K Ultra HD 60Hz video, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, HLG, High Dynamic Range (HDR10), 21:9 video, 3D și BT.2020 pass-through. Plus, compatibilitate ARC (Audio Return Channel) prin care ai și semnalul audio de la TV transmis printr-un singur cablu HDMI către receiver. Intrările HDMI se redenumesc automat dacă sursa conectată oferă aceste informații.
 Circuit digital cu două DAC-uri pentru fiecare canal

Receiverul stereo NR1200 dispune de un DAC de înaltă clasă, AK4458 pe 8 canale setat pe o configurație Dual Differential Mode, ceea ce însemană că sunt folosite două DAC-uri per canal, inclusiv pentru canalul dedicat subwooferului. Această schemă îmbunătățește raportul semnal/zgomot prin creșterea gamei dinamice și ajută la redarea sunetului cu claritate chiar și pentru fișierele cu rezoluție mică a semnalului audio.


Circuit de putere în oglindă, stânga/dreapta


Circuitul de amplificare este realizat pe o schemă cu două canale separte, design simetric canal stânga/dreapta și sursă de alimentare amplasată central. Acest concept asigură o mai bună separare între canale și menține claritatea sunetului în spațiul sonor, așa cum te aștepți de la un produ Marantz.


Sunet personalizat Marantz


Marantz are o reputație consacrată pentru alegerea celor mai bune componente pentru produsele sale din seria Hi-Fi Premium. Inginerii Marantz au selectat și optimizat cu atenție părțile componente din NR1200 prin audiții intensive în laboratoarele din Europa și Japonia. Au folosit componente și reglaje specifice pentru a fi capabil să producă sunetul Hi-Fi.Transformator de putere izolat de circuitul audio

NR1200 este construit pentru a asigura o redare a sunetului caracterizată de muzicalitatea Marantz. Dispune de un transformator de putere montat separat față de circuitele de amplificare, preamplificare, modulele wireless și display. Acest fapt reduce interferențele și asigură un sunet curat.


Două ieșiri de boxe A/B


NR1200 are două ieșiri de boxe A/B ce îți permite o configurație în care poate amplifica două perechi de boxe în două camere diferite sau amplifică o singură pereche în modul bi-wire.


Asculți prin căștile tale Bluetooth


Acum poți asculta muzică și prin căști bluetooth conectate la NR1200 (necesită update firmware disponibil în ultima parte a anului 2019). Folosești această funcție când vrei să ai mai multă libertate de mișcare, dar în același timp să te bucuri de sunetul din receiver. O folosești noaptea când nu dorești să îi deranjezi pe cei din jur. Poate fi și o soluție pentru compensarea deficienței de auz pentru cei cu probleme. Odată ce ai conectat căștile poți alege să asculți sunetul doar prin căști sau, simultan, prin căști și prin boxe. Pentru căști ai control separat de volum.


Conectivitate, Streaming & Multi-Room


Asculți muzică prin servicii de streaming de muzică online — Spotify Free și Premium, Amazon Music, Tidal, Deezer și multe altele — via Bluetooth, AirPlay 2 sau HEOS app.

Cu HEOS integrat ai muzica preferată în orice cameră a caseti dorești prin transmisie fără fir. Ai nevoie de boxe sau alte echhipemente HEOS în camerele unde vrei muzică și comunicarea este wireless între ele. Asculți aceeași melodie în fiecare camerp sau alegi piese diferite în camere diferite, alegerea este a ta. Poți asculta muzică prin servicii de streaming de muzică online precum Spotify, Amazon Music, Tidal, Deezer și multe altele sau accesezi muzica salvată în computer sau pe un HDD legat în rețea.
 Suportă aplicații de control prin comenzi vocale


Ai la îndemână sisteme de control prin comenzi vocale și tehnologia HEOS integrată. Transmiți comenzi vocale prin Amazon Alexa, Google Assistant și Apple Siri. Prin aceste comenzi vocale poți reda muzica, reglezi volumul sonor, schimbi melodiile, comuți sursele conectate la receiver și multe altele. Poți folosi mai multe aplicații în același timp sau îți alegi una preferată. Funcționalitățile diferă de la o aplicație la alta..


AirPlay 2 + Apple Siri

Prin AirPlay 2 asculți muzica preferată din Apple Music sau Spotify, te uiți la YouTube sau Netflix de pe orice iPhone, iPad, Mac sau Apple TV și ai parte de un sunet perfect sincronizat în boxe.

Pentru audio multi-room, poți avea semnalul audio transmis wireless către mai multe dispozitive compatibile AirPlay 2. Ai sunet în mai multe camere, transmis simultan, cu un buffer îmbunătățit ce asigură o redare neîntreruptă. AirPlay 2 permite controlul și gruparea echipementelor audio compatibile prin Apple Music si Home App. Poți folosi AirPlay 2 prin aceste aplicații sau folosind comenzi vocale via Siri

Amazon Alexa

ți folosești vocea pentru a comanda ce muzică vrei să asculți prin acest receiver cu HEOS integrat. Tot ce trebuie să faci este să transmiți comenzi vocale către Alexa. Îi spui ce piesă vrei să asculți și din ce serviciu online dorești, Spotify, Tidal, Deezer și multe altele. Să modifice volumul sonor, să pună pauză redării, să schimbe sursa de muzică sau să treacă la melodia următoare. Toate acestea doar cu vocea.

Cu HEOS și Alexa, poți asculta muzica prin acest aparat și prin altele cu HEOS integrat.


Google Assistant


Transmiți comenzi vocale către Google Home, Google app sau orice alt dispozitiv compatibil Google Assistant și controlezi muzica pe care vrei să o asculți prin sistemul tău din casă. Pornești muzica în aplicația HEOS, apoi îi transmiți asistentului Google să cotroleze volumul sonor, să redea o piesă anume, să pună pauză, sa treacă la următoarea melodie și multe altele.Redare audio Hi-Res
Decodează fișiere audio de înaltă rezoluție ALAC, FLAC și WAV lossless până la 24-bit/192-kHz, precum și DSD 2.8MHz și 5.6MHz (format audiofil SACD). Poți asculta muzică folosind și portul USB de pe panoul frontal sau din alte surse conectate în rețea.


Intrare dedicată pentru pick-up

Conectezi cu ușurință un pick-up și te bucuri de minunatul sunet al discurilor de vinil.


Mod Auto Low Latency pentru Xbox One


Auto Low Latency Mode (ALLM) asigură utilizatorilor Xbox One o experiență de gaming mult mai bună printr-o sincronizare mai exactă, atunci când consola este conectată la un TV compatibil ALLM


Ușor de setat, ușor de utilizat


NR1200 are terminale premium pentru conectarea boxelor. Acestea sunt sipuse pe orizontală. Setarea sistemului se realizează prin Setup Assistant ce oferă indicații grafice clare pe ecranul TV, pentru o setare optimă în orice fel de configurație.


Două ieșiri de Subwoofer


Receiverul are două ieșiri de subwoofer. Asta înseamnă că poți conecta două subwoofere pentru a obține un bas mai bogat și cu o prezență mai bună în camera unde ai instalat sistemul de muzică.


Conectivitate Smart TV

Poți controla cu ușurință receiverul folosind telecomanda de la TV prin funcția HDMI CEC. Funcționalitate asociată cu un TV Smart. În meniul receiverului setezi “HDMI Control” pe ON, apoi “Smart Menu” pe ON și poți controla NR1200 cu telecomanda de la TV. Meniul Smart îți permite să accesezi rapid sursele și să selectezi modurile de sunet surround, să intri în setările receiverului și să folosești butoanele cu memorie Smart Select.

 

Mod ECO


Modul Eco integrat pe receiver asigură o reducere a consumului de energie. Un ECO metru afișat pe ecranul TV îți permite să verifici ststusul economiei realizate. Utilizezi receiverul în modul power-saving, pentru a reduce la maximum puterea de ieșire sau alegi în setări o altă schemă de reducere a consumului. Orice variantă ai alege, calitatea sunetului Marantz rămâne neschimbată.

Intrari HDMI: 5
Iesiri HDMI: 1
Conectivitate audio: AUX IN Stereo
Conectivitate audio: Bluetooth
Conectivitate audio: Wifi
Conectivitate audio: Ethernet
Conectivitate audio: Digital Optic
Conectivitate audio: USB
Conectivitate audio: Digital Coaxial
Conectivitate audio: Apple AirPlay2
Conectivitate audio: DLNA
Functii Smart: HEOS
Functii Smart: Amazon Alexa
Functii Smart: Google Assistant
Functii Smart: Apple Siri
Numar canale procesate: 2
Numar canale amplificate: 2
Functii HDMI/ARC: DA
Streaming: Bluetooth
Streaming: Apple Airplay
Streaming: Deezer
Streaming: Soundcloud
Streaming: Tune-In Internet Radio
Streaming: Tidal
Streaming: Spotify
Streaming: Apple Music
Streaming: Deezer
Iesiri dedicate Subwoofer: 2
Multiroom audio: HEOS
Iesire HDMI 8K: nu
Intrari HDMI 8K: Nu
Optiune multi-canal PRE-OUT: nu
Hi-Res Audio: ALAC 192/24
Hi-Res Audio: FLAC 192/24
Hi-Res Audio: WAV 192/24
Intrare Phono: da
Multi-room HDMI: nu
HDMI support: HDCP2.3
Iesire casti: da

Detalii

SKU
AUDHC-MR-NR1200S
Categorii
Brand
CATEGORIE
RECEIVERE
TIP
RECEIVERE STEREO
Garantie
24 luni

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Viziteaza site-ul Gps-Auto.ro pe ShopMania Sigla Visa Sigla Visa