Scanner KV-S1026C-U, A4, Panasonic

2.81630 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil doar la comanda
Cod produs - SKU PANKV-S1026C-U

- Livrare 3-5 zile

- Plata în rate fără dobânda cu cardul de cumpărături

Descriere

KV-S1026C este un scaner conceput pentru birourile mici, este foarte compact, dar ofera imagini de inalta calitate, de pana la 600 dpi, combinate cu un pachet complet de solutii software. De asemenea, ofera servicii Cloud oferind un nivel ridicat de "grup de lucru", a productivitatii si o viteza de scanare de 20 de pagini pe minut, facandu-l unul dintre cele mai rapide scanere compacte din industrie.

Departamentul Afaceri Generale si Directia Juridica a unei societati gestioneaza periodic contracte si formulare care contin informatii cu caracter personal si informatii confidentiale, precum documente referitoare la proprietatea intelectuala, in timp ce Departamentul de Contabilitate gestioneaza informatii despre clienti si documente interne referitoare la managementul companiei. Conversia acestor documente in date digitale cu ajutorul unui scanner permite nu doar o utilizare mai eficienta a spatiilor de birouri, dar permite, de asemenea, cautarea mai usoara si mai rapida a datelor.

Este recomandat a fi folosit in spitale, clinici stomatologice, centre de asistenta medicala si alte organizatii medicale se ocupa de o gama larga de documente pe hartie, cum ar fi informatii de asigurari de sanatate, fise medicale si retete pentru pacientipentru caofera excelenta performanta si productivitate mare. Scaneaza trei documente unul dupa altul cum ar fi carte deidentitate, card de asigurare si afiseaza ambele fete ale documentului pe acelasi ecran.

Recomandat pentru locuri de munca unde este necesar a se prelucra zi de zi munti de documente si transformarea acestor in date. Rezultatele scanarii sunt documente curate si clare.

"Duplex Scanning"este functia de scanare fata-verso a documentelor de dimensiunea business-card dintr-o singura scanare si scanarea fata-verso pe o singura fata. In plus scanare, fata-verso se face la aceeasi viteza ca si scanare pe o singura fata. Aceasta functie elimina munca de presortare si elimina riscul de a nu fi scanat intregul document.

Cu functia "Blank Page Removal" cand scanati un set de documente care contin atat coli cu o singura fata cat si fata-verso, aceasta functie sare automat peste paginile goale, astfel se economiseste timp pentru editare si sortare.

KV-S1026C este echipat cu trei taste predefinite care simplifica sarcinile de scanare. Prin simpla atingere a unui buton, incepe imediat scanarea documentelor si le trimite la o destinatie la alegerea utilizatorului.Aceste scanere sunt concepute pentru a combina documente de hartie, impreuna cu un card in relief, cum ar fi un permis de conducere, intr-un singur lot. Puteti scana chiar un teanc de asemenea documente in mod continuu prin alimentatorul automat de documente.

Cu sistem de alimentare cu dublu role se previne alimentarea dubla, care poate duce la foi nescanate. In plus sistemul de prevenire a alimentarii duble este sporit de un senzor cu ultrasunete care detecteaza dubla alimentare in timpul scanarii. Acest sistem si-a dovedit eficienta chiar si atunci cand sunt scanate documente cu hartie de diferite greutati sau grosimi dar si si atunci cand scanate volume mari de documente.

"Automatic Image Orientation" este functia caredetecteaza directia textului scanat si atuncicand documentele sunt orientate in directii diferite, aceastale roteste automat in directia corecta. Aceasta creste eficienta muncii prin eliminarea necesitatii editarii.

"Auto Eraser Security" asigura un grad ridicat de siguranta. Datele scanate sunt sterse automat din memoria scanerului de indata ce scanarea este finalizata. Aceasta elimina practic pericolul de scurgeri de informatii, si asigura utilizatorul de scanare in conditii de siguranta.

Pentru un consum redus de energie in timpul scanarii sunt utilizate LED-uri ca sursa de lumina iar scanerul se opreste automat dupa un timp prestabilit. Consumul de energie scade cu pana la 1,6w in mod asteptare pentru a economisi energie in timp ce scanerul nu este utilizat.

Pentru scanarea de documente care nu pot fi introduse in ADF- alimentatorul de documente ( pasapoarte, carti, materiale legate) se poate folosi scanare flatbed. Scanerul este echipat cu un buton de pornire, astfel incat eficienta de lucru poate fi crescuta prin scanarea rapida in timp ce rotiti paginile cartii, fara o operatiune suplimentara a PC-ului. Scaner optional : KV-SS081.

Se poate utiliza platforma KV-SS081 pentru a scana 2 pagini din carti, reviste, etc . Imaginea scanata poate fi impartita in mod automat din imagine unica in doua foi volante. Impartirea documentelor scanate economiseste timp si elimina operatii complexe de editare inutile. Cu functia "2-page separation"se economiseste timp prin anularea operatiilor complexe de editare.Scanerul are nevoie de intretinere de rutina. Curatarea regulata si intretinerea scanerului va proteja investitia dumneavoastra si va maximiza performanta scanerului.

Pentru a asigura performante optime de scanare, rolele de alimentare cu hartie ar trebui sa fie curatate o data pe saptamana sau dupa 20.000 de coli introduse in unitate.

Detalii

SKU
PANKV-S1026C-U
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Viziteaza site-ul Gps-Auto.ro pe ShopMania Sigla Visa Sigla Visa