Scanner Panasonic KV-S4065CW-U, A3

52.18790 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU PANKV-S4065CW-U

Descriere

Oferind o gama uimitoare de performanta, eficienta si fiabilitate, KV-S4065CW este optimizat pentru implementarea in locurile de munca cu volume mari de documente. Cu posibilitatea de a scana aproape orice tip de document, de la carti de vizita la hartie de format Ledger, este o solutie esentiala pentru orice societate, cu un flux constant de scanare. Pe langa documente standard,are posibilitatea de a scana documente de dimensiuni cum ar fi rapoarte de EKG.
Ofera excelenta performanta si productivitate mare. Recomandat pentru locuri de munca unde este necesar a se prelucra zi de zi volume mari de documentesi transformarea acestor in date. Este ideal pentru conversia si gestionarea fisierelor electronice. Rezultatele scanarii sunt documente curate si clare.Capacitatea mare ADF (Automatic Document Feeder) de 300 coli permite un proces de scanare usor de administrat si economiseste timp prin eliminarea necesitatii de alimenta paginile una cate una pentru scanare.

Functia "Duplex Scanning" permite scanarea fata-verso a documentelor de dimensiunea business-card dintr-o singura scanare precum si scanare fata-verso pe o singura fata. Aceasta functie elimina munca de pre-sortare si elimina riscul de a nu fi scanat intregul document.

Este ideal pentru birourile care se ocupa de o gama larga de tipuri de documente. Datorita functiei "Mixed Document Feeding" documente de tipuri si dimensiuni diferite pot fi scanate unul dupa altul. Aceasta permite scanarea documentelor de dimensiuni diferite si cu variate si diferite grosimi ale hartiei.
Cu functia "Blank Page Removal", cand scanati un set de documente care contin atat coli cu o singura fata cat si fata-verso, aceasta functie sare automat peste paginile goale, astfel economisindu-se timp pentru editare si sortare.

Functia "Long Paper Mode" sporeste eficienta de lucru prin scanarea fara probleme a foilor de monitorizare lungi, cum ar fi cele utilizate pentru documente EKG. Astfel de document poate fi scanat ca o singura imagine.Cele 2 moduri de traseu al hartiei "Curved Paper Path & Straight Paper Path" ofera versatilitate. Utilizatorul poate alege sa utilizeze calea dreapta care emite direct prin partea din spate a unitatii sau calea curbata. Alegerea de a utiliza traseul drept al hartiei asigura o fiabilitate ridicata in cazul scanarii de document din hartie groasa sau de lungime mare.

Designul cu clapeta permite accesul complet, usor la cale de imprimare, astfel incat sa puteti elimina blocajele de hartie sau sa curatati unitatea, fara a apela la un centru de service. Rolele au durata de viata lunga dar sunt usor de inlocuit atunci cand este necesar.


Sistemul dublu de role foloseste la scanarea fiabila de cantitati mari de documente cu reducerea alimentarii duble, care poate duce la foi ne-scanate.

Pentru a crea cea mai buna imagine, acest scaner include "Advanced Hybrid Scanning Technology". Aceasta combina un CIS (Contact Image Sensor) cu CCD (charge-coupled device) pentru a crea un scaner cu tehnologie de scanare de inalta precizie. Acest sistem hibrid, cuplat cu o lampa cu LED-uri extrem de luminoasa, permite scanarea de mare calitate si ofera cea mai buna imagine de iesire.

"Auto Eraser Security" asigura un grad ridicat de siguranta. Datele scanate sunt sterse automat din memoria scanerului de indata ce scanarea este finalizata. Aceasta elimina practic pericolul de scurgeri de informatii, si asigura utilizatorul de scanare in conditii de siguranta.

Cu optiunea "Pre/Post-Imprinter" poate fi imprimat pe document dupa scanare un sir de caractere pe documente. Acest lucru ridica eficienta si face usoara verificare eventualelor pagini care nu au fost scanate. "Pre-imprinter" imprima textul pe fata unui document astfel incat datele textului nu sunt incluse in datele imaginii scanate. "Post-imprinter" imprima textul pe partea din spate a documentului, astfel incat datele textului nu sunt incluse in datele de imagine scanata.

Cand scanati documente subtiri care pot permite imaginilor de pe partea din spate a hartiei sa patrunda in imaginea scanata, acest scaner permite utilizatorului scanerului sa schimbe culoarea de fundal pentru a preveni ca partea din spate sa fie vizibila in imaginea scanata. Cu functia "Background Color Switching" esteasigurata o imagine scanata cat mai exact posibil.
"Thin Paper Scanning" permite scanarea de documente pe hartie foarte subtire 0,04 mm, ca vouchere si creste numarul de situatii in care puteti folosi scanare - fara a ne preocupa grosimea hartiei.

Permite scanarea prin alinierea fie de partea dreapta sau in partea stanga a documentelor. Acest lucru permite sa setati simultan diferite dimensiuni de documente pentru scanare.Pentru scanarea de documente care nu pot fi introduse in ADF- alimentatorul de documente ( pasapoarte, carti, materiale legate) se poate folosi scanarea flatbed. Scanerul este echipat cu un buton de pornire, astfel incat eficienta de lucru poate fi crescuta prin scanarea rapida in timp ce rotiti paginile cartii, fara o operatiune suplimentara a PC-ului. Scaner optional : KV-SS080.


Se poate utiliza platforma pentru a scana 2-pagini din carti, reviste, etc, si sa imparta in mod automat imaginea unica in doua foi volante. Impartirea documentelor scanate economiseste timp si elimina operatii complexe de editare inutile. Exista posibilitatea de a scana in acelasi moment mai multe documente de dimensiuni diferite si apoi sa decupati. Acest lucru este convenabil pentru scanarea mai multor carti de vizita sau documente groase.

"Panasonic Image Capture Plus Sof" este solutia de captura de imagine,dispunand de o multitudine de functionalitati de prelucrare a imaginii cu instrumentele necesare pentru a gestiona practic orice cerinta de scanare. Caracteristici ale Panasonic Image Capture Plus software includ: Automatic Brightness Adjustment, Automatic Image Emphasis, Zonal OCR, Automatic Binary/Color Distinction, Double Exposure, Blank Page Removal, Automatic Crop, Automatic Deskew, MultiStream, Dynamic Threshold, Multi-Color Dropout, Hole Removal, Background Smoothing, 2-Page Separation, Multi-Crop.
Scanerul are nevoie de intretinere de rutina. Curatarea regulata si intretinerea scanerului va proteja investitia dumneavoastra si va maximiza performanta scanerului.

Pentru a asigura performante optime de scanare, rolele de alimentare cu hartie ar trebui sa fie curatate o data pe saptamana sau dupa 20.000 de coli introduse in unitate.

Detalii

SKU
PANKV-S4065CW-U
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Viziteaza site-ul Gps-Auto.ro pe ShopMania Sigla Visa Sigla Visa