Sistem home cinema cu soundbar POLK AUDIO MAGNIFI 2

2.49999 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil doar la comanda
Cod produs - SKU MAGNIFI2

- Livrare 3-5 zile

- Plata în rate fără dobânda cu cardul de cumpărături

Descriere

 • *Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.*
 • Concepută pentru a reduce bariera de intrare la o experiență de ascultare a unui sistem home theater multicanal, bara de sunet MagniFi 2 se bazează pe moștenirea bogată a Polk Audio în materie de excelență audio. Rețeaua de drivere reglate în funcție de performanță și tehnologia patentată Stereo Dimensional Array (SDA) de la Polk Audio - dezvoltată inițial de fondatorul Matthew Polk - prezintă o scenă sonoră imensă și o fidelitate remarcabilă. Pentru o experiență de ascultare convingătoare și imersivă, MagniFi 2 dispune, de asemenea, de un nou mod audio 3D, care valorifică tehnologia SDA de la Polk Audio pentru a crea canale virtuale de înălțime.
 • MagniFi 2 este simplu de configurat și de utilizat. Este livrat cu cabluri HDMI și optice pentru o configurare rapidă și ușoară la orice televizor 4K sau HD. În plus, bara de sunet are trei intrări HDMI 2.0 pentru a asigura un aspect excelent al conținutului 4K HDR. MagniFi 2 funcționează automat cu telecomenzile TV Samsung, LG, Vizio, TCL și Sony pentru a controla volumul, precum și cu majoritatea televizoarelor compatibile CEC. În plus, MagniFi 2 este dotat cu tehnologia patentată Polk Audio Voice Adjust™, care permite utilizatorilor să personalizeze nivelurile de voce pentru un dialog și o inteligibilitate cristaline.
 • Deoarece MagniFi 2 este un dispozitiv compatibil cu Chromecast audio, utilizatorii pot transmite cu ușurință conținut de la Amazon Music HD, Apple Music, Roon, Qobuz, Spotify, Tidal și multe altele, solicitând orice difuzor compatibil cu Google Assistant. De asemenea, utilizatorii pot schimba volumul și pot găsi informații despre ceea ce ascultă cu ajutorul vocii. Streamingul prin Bluetooth este o altă modalitate ușoară de a reda muzică pe MagniFi 2 de pe un smartphone, o tabletă sau un alt dispozitiv compatibil.
 • ""Multe bare de sunet îmbunătățesc dramatic sunetul televizorului, dar puține oferă o experiență convingătoare de sunet surround imersiv", a declarat Michael McCole, manager senior de marketing de produs pentru bare de sunet la Polk Audio. "Folosind instrumente precum tehnologia SDA patentată de Polk Audio, modul audio 3D pentru înălțime virtuală și decodarea Dolby Digital și DTS, bara de sunet MagniFi 2 reprezintă un pas semnificativ mai aproape de o experiență de ascultare multicanal la un preț mult mai accesibil."
  • - Compatibilitate cu telecomanda inteligentă Polk: MagniFi 2 este compatibilă cu majoritatea telecomenzilor TV cu CEC și dispune, de asemenea, de suport încorporat pentru telecomenzile TV IR populare de la Samsung, LG, Sony și Vizio pentru o utilizare ușoară. Cu IR Learn, bara de sunet poate învăța să funcționeze cu telecomanda televizorului dacă codurile nu sunt deja încorporate
  • - Compatibilitate universală: Bara de sunet funcționează cu orice televizor și include cabluri HDMI și optice pentru o configurare ușoară
  • - Design cu profil redus: Cu o înălțime de puțin peste 3,5 cm, profilul subțire al MagniFi 2 asigură că bara de sunet nu va bloca senzorul telecomenzii televizorului și nu va împiedica vizionarea.
  • - O gamă largă de conectivitate audio/video: Pentru o flexibilitate maximă, bara de sunet include trei intrări HDMI Ultra HD 4K (HDCP 2.2) încorporate, o ieșire HDMI (ARC), o intrare optică pentru audio de la televizor, Chromecast pentru audio și Bluetooth.

  Detalii

  SKU
  MAGNIFI2
  Categorii
  Brand
  CATEGORIE
  SOUNDBAR
  Gama
  MAGNIFI
  EAN
  0747192131647

  Ce spun clientii

  Detii sau ai utilizat produsul?
  Posteaza review
  Viziteaza site-ul Gps-Auto.ro pe ShopMania Sigla Visa Sigla Visa