20%

Solutie VideoWALL Vogel's 3x3 cu fixare pe perete si 9 Display-uri LG 55LV75D

93.47699 RON (TVA inclus) 117.26899 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU SOUNDON31287

- Livrare 3-5 zile

- Plata în rate fără dobânda cu cardul de cumpărături

Descriere


Suport VideoWALL Vogel's 3x3 cu fixare pe perete de la Vogel's


 

9x Bare verticale de prindere PFS3504, VESA 400mm, 80kg, ajustabile 3D

Barele verticale ajustabile 3D pentru ecrane PFS3504 fac parte din sistemul unic si flexibil, ideal pentru setup-urile video-wall-urilor si tablele cu meniu in-line. Cu acest concept modular, bazat pe Connect-it, iti poti crea o solutie pentru peretele video potrivita fiecarei necesitati de set-up. Solutia pentru peretele video consta in barele pentru interfata (PFB 34xx) si un set de bare verticale multi-directionale (3D) si ajustabile pentru interfata de prindere (PFS 35xx) pentru fiecare ecran. Vogel's ofera lungimi variate pentru barile de interfata si doua lungimi diferite de bare verticale cu o fixare de 400 mm si 800 mm.
 


PFS3504 sunt o pereche de bare verticale pentru ecran unice, ce pot fi ajustate in 3 directii (3D) pentru a obtine un look fara cusur. PFS3504 au o fixare verticala maxima de 400 mm si pot fi ajustate pe orizontal, in adancime si in inclinare. Odata ce ecranele sunt pozitionate, datorita serviciului pentru pozitionare, este foarte usor de a conecta cablurile la ecrane. Serviciul de pozitionare permite, de asemenea, demontarea individuala a fiecarui ecran pentru inlocuire sau intretinere, chiar si a ecranului din mijlocul peretelui video. Functiile aditionale includ blocarea deplasarii laterale pentru a evita miscarea orizontala. Cu lacatul optional (PFA 9109) poti preveni demontarea neautorizata.


 

3x Bare pentru interfata Vogel's PFB3433, 3315 mm, negru

Bara pentru interfata PFB3433 face parte din sistemul unic si flexibil, ideal pentru montarea de video-wall-uri si in-line menuboarding. Cu acest concept modular, bazat pe Connect-it, poti crea propria ta solutie de video-wall pentru aproape orice necesitate. Video-wall-ul este format din bare de interfata (PFB 34XX) si un set de benzi de interfata (35xx) ajustabile multi-directionale (3D) pentru fiecare display. Vogel's ofera trei lungimi diferite de bare de interfata care pot varia de la 1900 la 3300 mm si doua benzi diferite de interfata cu VESA 400 mm si 800 mm.
 


 

Bara de interfata PFB 3433 face parte din sistemul modular Connect-it care poate fi folosit pentru tavan, podea sau perete. PFB 3433 cu o lungime de 3300 mm este ideal pentru montarea mai multor ecrane. PFB 3433 poate fi folosita in combinatie cu alte bare de interfata din seria PFB 34xx, folosind un cuplaj de bare (PFA 9104). Avantajul modularitatii este ca iti poti contrui pana la orice lungime doresti fara ca taierea sa fie necesara.
 

Pentru prezenta solutie folosim 9 display-uri LG 55LV75D
 

Ultra Narrow Bezel Video Wall 55LV75D

With an ultra narrow bezel, the 55LV77D/75D provides viewers with greater immersion, thus imprinting the content on their minds. No matter where a passerby is when watching the screen, it maintains superior picture quality with vivid colors, allowing the content to come alive. The content can be produced easily in various layouts to match regular or irregular forms of the video wall screen with LG SuperSign software.


Key Points :
• Overwhelming screen immersion with ultra narrow 3.5mm bezel to bezel
• Clear and consistent color reproduction from any angle with IPS panel
• Reliable picture quality supported by uniformed brightness and white balance
• Vivid Content Playback with TruMotion™ 60Hz Refresh Rate
• Convenient content management using SuperSign W

Ultra Narrow Bezel
The 3.5mm ultra narrow bezel size creates immersive and seamless viewing experiences on assembled video wall screens.

Wide Viewing Angle
IPS panel technology means a more advanced control of the loqiud crystal display. As a result, it has a wide viewing angle that delivers clear content, no matter where a passerby views. Every pixel in the IPS panel truly reproduces the image colors without distorting them

Uniform Brightness
LG’s LED backlight technology guarantees high uniformity in brightness to ensure a clear picture. On other screens, certain spots may appear darker than others, but the new LV77D/75D generates high visibility and a consistent brightness across the whole screen

Consistent White Balance
Through Video Wall Image Creation (VIC) technology, color and brightness differences are compensated in circuit part with an algorithm to make the panels into a same characteristic so that each video wall maintains the consistent white balance.

Vivid Imagery Viewing
TruMotion™ 60Hz Refresh Rate drastically reduces motion blur and judder ensuring vivid image playback with fine details.

SuperSign W Content Management
Flexible content editing in various layouts including regular matrix and non-formal irregular video-wall is possible to your preference in a timely and cost effective manner without unnecessary expensive video wall console.
 

 


Detalii

SKU
SOUNDON31287
Brand
Garantie
24 luni

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Viziteaza site-ul Gps-Auto.ro pe ShopMania Sigla Visa Sigla Visa