15%

Streamer Wi-Fi Tibo Bond 3, Conexiuni Wi-Fi, Bluetooth, USB, AUX, Internet Radio

49999 RON (TVA inclus) 59099 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil cu precomanda
Cod produs - SKU AUDHC-TBO-BOND3

Descriere

TIBO Bond 3 – Streamer

Wireless/ Bluetooth/ Wi-Fi/ Multiroom/ Smart Receiver/ Internet Radio

 

Caracteristici:

  • Receiver muzical multiroom wireless sau Wi-Fi LAN si Bluetooth;
  • Transforma boxele, amplificatoarele si home theatre intr-un sistem muzical digital;
  • Redare Wi-Fi High Resolution;
  • Controlat prin aplicatia TIBO;
  • Intrare si iesire Line;
  • Iesire optica. 

 

Cu ajutorul TIBO Bond 3 iti poti transforma soundbar-ul sau Hi-Fi-ul pentru a putea reda muzica wireless.

 

Transforma Hi-Fi-ul tau sau soundbar-ul intr-unul inteligent

Cu acest mic streamer poti transforma Hi-Fi-ul existent intr-unul inteligent, capabil sa redea muzica wireless high resolution. Conecteaza Bond 3 la reteaua Wi-Fi, descarca aplicatia gratuita TIBO pe telefon sau pe tableta si poti incepe. Singura conexiune necesara intre Bond 3 si Hi-Fi sau soundbar este o conexiune simpla phono 3.5mm sau 3.5mm la RCA sau o conexiune optica. De asemenea, poti reda prin Bluetooth. 

 

Daca este pe telefonul tau, poate fi redat

Odata ce ai conectat dispozitivul poti reda toata muzica de pe telefon sau de pe tableta. Poti alege oricare piesa din memoria telefonului sau a tabletei sau poti reda de pe Spotify, TIDAL, Napster, Tunein etc. 

 

Compatibil TIBO multi-room

Bond 3 este compatibil cu TIBO multi-room, sistemul multi-play. Adauga alte produse TIBO compatibile precum modelele Vogue, Sphere si Choros Tap si iti poti construi astfel un sistem multi-room complet.

 

Control prin aplicatia TIBO

Prin aplicatia TIBO nu controlezi numai functiile de baza ale streamer-ului, dar poti reda si audio separat pe dispozitive TIBO diferite (compatibile). De exemplu, poti reda de pe Spotify la tine in dormitor si de pe TIDAL in bucatarie. TIBO Bond 3 suporta redarea audio de pe telefoane inteligente, tablete, PC, serverele NAS autorizate DLNA sau de pe serviciile tale preferate de muzica prin reteaua Wi-Fi. Poti controla tot sistemul din acelasi loc. Aplicatia TIBO iti transforma dispozitivul inteligent intr-o telecomanda.

Bond iti permite sa te bucuri de muzica oriunde. Sincronizeaza muzica in toata casa sau reda piese diferite in fiecare incapere de pe telefonul inteligent, tableta sau PC.

 

Specificatii:

Streamer-ul TIBO Bond 3 suporta redarea audio de pe telefon, tableta, PC, servele NAS autorizate DLNA sau de pe serviciile muzicale preferate prin reteaua Wi-Fi. Controleaza totul dintr-un singur loc. Aplicatia TIBO iti transforma dispozitivul inteligent intr-o telecomanda.

Bond iti permite sa te bucuri de muzica oriunde. Sincronizeaza muzica in toata casa sau reda piese diferite in fiecare incapere de pe telefonul inteligent, tableta sau PC.


Detalii

SKU
AUDHC-TBO-BOND3
Categorii
Brand
Garantie
24 luni

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Viziteaza site-ul Gps-Auto.ro pe ShopMania Sigla Visa Sigla Visa