Subwoofer GOLDENEAR SuperSub X, 12Hz-250Hz, 1400W

8.49900 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU AUDHC-GE-SUPERSUB-X

- Livrare 3-5 zile

- Plata în rate fără dobânda cu cardul de cumpărături

Descriere

 

Seria SuperSub - Prezentare

 

Cele mai bune subwoofere ale lui GoldenEar sunt modele din seria SuperSub. Sunt subwoofere de inalta performanta dar uimitor de compacte, care incorporeaza multe tehnologii, componente unice si avansate, acestea fiind recent dezvoltate. Scopul a fost creearea unor subwoofere de dimensiuni reduse, cu design frumos si fin, care pot genera unde de presiune, de joasa frecventa la amplitudini ridicate, oferind in acelasi timp performante precise cu o frecventa joasa, ambele modele fiind puternice si muzicale.
 

Pentru a obtine acest lucru, modele SuperSubs, cele mai bune serii de subwoofer ale lui GoldenEar, incorporeaza un difuzor unic la 360 de grade, cu inertii duble, echilibrate si cu un radiator sub-bass, combinat cu un pachet electronic foarte avansat. Cu doua difuzoare active separate orizontal in spatiu, precum si doua radiatoare pasive separate vertical, cuplajul difuzoarelor spre camera este distribuit mult mai lin, pentru un bas mai puternic care de obicei nu se poate obtine cu un singur subwoofer.

 

Pachetele electronice care utilizeaza matricea SuperSub, sunt complet echilibrate la 1600 W pentru modelul (XXL) si 1400 w pentru modelul (X), amplificatoare digitale de clasa D, al caror design se bazeaza pe tehnologia dezvoltata pentru Triton One. Printre caracteristici se numara: Limitarea pe mai multe benzi, egalizarea perfecta, filtrele de reconstructie complet echilibrate si avansate si o concetrare puternica pe limitarea latentei la un minim absolut. Facilitatile de intrare includ o intrare LFE nefiltrata, sau intrari stereo de nivel scazut stanga/dreapta cu trecere jos pentru cele doua canale. Din punct de vedere Sonic, rezultatul acestor tehnologii este un raspuns de bas extrem de rapid si comod pentru muzica si extraordinar de puternic si adanc pentru a reproduce fara effort cele mai extreme efecte sonore ale filmelor.
 


 

Modelul SuperSub X

La fel ca SuperSub XXL, SuperSub X ultracompact (doar un cub de 32cm) utilizeaza acelasi plan dublu, sistem de difuzoare echilibrate, dar in schimb se folosesc doua difuzoare active opuse pe orizontala si doua radiatoare infrasonice opuse pe verticala, condus de un amplificator digital de clasa D de 1400 W. Presa de specialitate din S.U.A a fost uimita dupa prima auditie “Pur si simplu incredibil”.

  

Modelul Super Sub XXL – Cel mai bun subwoofer GoldenEar

 

Incastrate intr-o carcasa superba, neagra-luciosa, sunt doua difuzoare active, opuse pe orizontala de 130cm si doua radiatoare infrasonice de 38cm x 33cm, conduse de un aplificator digital de calsa D de 1600 W. Acest dispozitiv dinamic de echilibrare cu doua planuri, pastreaza si concetreaza toata energia produsa de difuzoare pentru a deplasa mai eficient aerul din camera, in loc sa consume energie pentru a face carcasa sa vibreze. De asemenea va permite sa auziti toate detaliile fine, subtile din continutul redat de Dvs. Cu doua difuzoare active separate orizontal in spatiu, precum si doua radiatoare pasive separate vertical, puterea difuzoarelor spre camera este distribuita mult mai lin, pentru un bas puternic, ceea ce de obicei nu se poate obtine cu un singur subwoofer.

 
  Specificatii Tehnice:Componente recomandate pentru Subwooferele SuperSubs

 

Subwooferele SuperSub XXL si SuperSub X reprezinta o completare spectaculoasa la orice sistem de muzica si/sau home theater. Subwooferele SuperSub pot fi utilizate pentru frecventele joase intr-un sub-sistem si la utilizarea cu modelele GoldenEar ne-alimentate (Triton Five, Triton Seven, Aons, SuperSats, Invisa Architectural and 3D Array soundbars) si de asemenea ca un “player” de efecte video pentru sisteme cu Triton Towers (Triton Reference, Triton One, Triton Two+ and Triton Three+).

Adaugarea unui SuperSub la un sistem echipat cu Triton pentru reproducerea canalului “LFE” poate fi utilizat fie:

1) Pe langa subwooferele actionate din Triton Towers adauga un plus in finetea basului din camera;
2) Pot inlocui total subwooferele integrate in boxele Triton, pentru o acoperire mai dinamica.

Si bineinteles si mai bine ar fi sa fie doua subwoofere SuperSub in oricare dintre sistemele posibile. Inginerii GoldenEar au standarde inalte pentru toate produsele, acestea complementanduse perfect si potrivindu-se pentru a va oferi cea mai mare flexibilitate in creearea sistemului dvs, astfel incat sa puteti combina si potrivi pentru a obtinerea rezultatului dorit. 
 

PROIECTARE SISTEME GOLDENEAR ATMOS

CANALE PRINCIPALE STANGA / DREAPTA
Triton ReferenceTriton OneTriton Two+Triton Three+Triton FiveTriton Seven,  Aon 2Aon 33D Array X3D Array XLSuperSat 60 

CANAL CENTRU
SuperCenter XSuperCenter XLSuperCenter ReferenceSuperSat 50CSuperSat 60CInvisa SPS

CANALE SATELITI / SPATE
Aon 2Aon 3SuperSat 3SuperSat 50SuperSat 60Invisa 525Invisa 650Invisa HTR 7000Invisa MPX MultiPolar 

ATMOS (Optionale)
Invisa 525Invisa 650Invisa HTR 7000SuperSat 3C  
 


Manual de utilizare (ENG) : Descarca
Brosura Seria SuperSub (ENG) : Descarca
Setari si sfaturi de configurare ale produselor GOLDENEAR : Descarca

Detalii

SKU
AUDHC-GE-SUPERSUB-X
Categorii
CATEGORIE
BOXE/SUBWOOFERE
TIP
SUBWOOFERE ACTIVE
Garantie
24 luni

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Viziteaza site-ul Gps-Auto.ro pe ShopMania Sigla Visa Sigla Visa