1. Plata la livrare: plata numerar la receptia coletului ce se achita direct la curier
  2. Plata cu cardul bancar (Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele AROBS TRADING & DISTRIBUTION SRL)

Magazinul online http://www.soundon.ro/ foloseste pentru tranzactiile online serviciile Plationline.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Important de stiut: Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision.

Optiuni de plata cu cardul in rate:

  • Plateste cu Star Card de la Banca Transilvania pe http://www.soundon.ro/ si beneficiezi de: 2-6 RATE fara dobanda pentru orice cumparatura.

Perioada de gratie de pana la 56 de zile – valabila pentru toate tranzactiile (plati la comercianti –integral sau in rate, ridicari de numerar, plati de utilitati etc). Sunt incluse in programul Star Card cardurile de cumparaturi: Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card si Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium. (in cazul cardurilor Flying Blue, vei primi Mile Premiu Flying Blue in loc de puncte STAR).

Nu ai inca? Aplica acum pentru un card de cumparaturi Star:

-  in orice unitate Banca Transilvania

- Online pe www.starbt.ro

- Telefonic la Call Center BT: 0264 594 337 – pentru retele mobile sau din strainatate; 0800 80 CARD (2273) – din reteaua Romtelecom

  • Poti folosi si cardul tau BRD Finance pentru a plati in 3-12 rate fara dobanda.
  1. Ordin de plata pentru persoanele fizice si juridice

Datele necesare efectuarii platilor prin banca:

  • Banca Transilvania - Cont: RO85 BTRL RON CRT06 2603 0501 Banca Transilvania

Beneficiar: AROBS TRADING & DISTRIBUTION SRL

Adresa beneficiar: Cluj-Napoca, str. Minerilor, nr. 63, Romania

Important:

  • Dupa ce efectuati plata, comanda va fi expediata dupa ce banii vor fi incasati.
  • Pentru a facilita procesul, va rugam sa ne trimiteti Ordinul de Plata la adresa: [email protected]

In cazul in care doriti mai multe informatii decat cele afisate in contul dvs. de client sau daca doriti sa modificati comanda, va rugam sa ne contactati.

E-mail: [email protected] 

Telefon: 0756 103 951 (Luni-Vineri, 08:30-17:00) 

Informatii utile:

  • Toate informatiile referitoare la comanda plasata si la cardul de credit, precum si datele tale personale sunt protejate cu strictete. Utilizam cele mai avansate standarde pentru transferul datelor si accesarea informatiilor. Pentru platile efectuate cu cardul de credit, informatiile financiare (numarul cardului, data de scadenta, etc.) nu se pastreaza.
Viziteaza site-ul Gps-Auto.ro pe ShopMania Sigla Visa Sigla Visa